• Recept
  • Ingredienten
  • Bestellen

Crazy Orange Dorade

Gegrilde Dorade | BBQuality

Dorade

Een hele gave vis voor de BBQ vind ik persoonlijk een hele dorade.

En door het zoetje van de sinaasappel en het notige van de gegrilde groene asperges maakt dit een hele mooie smaakcombinatie. Door de toevoeging van de Crazy Orange rub wordt het een mooi BBQ gerecht.

Bereidingswijze

Controleer de vis voor eventueel rest schubben.

Snij de knoflook fijn en smeer over de dorade.

Snij 1 sinaasappel in plakjes en steek die in de dorade.

Schil een sinaasappel en stop de schil ook in de dorade. Gebruik de overgebleven sinaasappel voor het vocht. 

Grillen

Grill de dorade op hoog vuur of in een hete pan. Leg daarna de dorade op het rustige gedeelte van de BBQ of gaar hem even af in de oven.

Doe hetzelfde met de groene asperges.

Decoreer het gerecht op en geniet er allen van of met z’n tweeën.

 

comments comments

Keuken Frans
Voorbereidingstijd 00:15
Bereidingstijd 00:15
Aantal personen 2
  • Dorade
    1 hele
  • Groene asperges
    250 gram
  • Sinaasappels
    3 hele
  • Knoflook
    1 teen
  • Crazy Orange rub (Saus.Guru)
    naar smaak
Print dit recept