We hebben de laatste weken helaas erg veel te maken gehad met vertragingen van de pakketten die wij bij PostNL hebben aangeboden. Dit heeft zowel jullie als ons, enorm gefrustreerd. Dit mag en kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. We zijn daarom verder gaan kijken en zijn de samenwerking aangegaan met Sandd2me. We hebben nu een weekje proef gedraaid en hebben na afgelopen week nog meer vertrouwen in deze partij!

Avondlevering

De allermooiste service die Sandd2me biedt is de avondlevering. Dit kost helemaal niets extra en heeft een enorm groot voordeel. De pakketten worden pas aan het einde van de ochtend bij ons opgehaald en worden ’s avonds tussen 18.00u en 22.00u bij je bezorgd. De pakketten zijn dus minder lang onderweg, waardoor de temperatuur van het vlees nog beter gewaarborgd blijft. Mooi toch!

Daglevering

Ook de dagleveringen (behalve op zaterdag) gaat Sandd2me voor ons verzorgen. Deze pakketten worden tussen 8.00u en 15.00u bezorgd. Helaas is er nog geen exacter tijdsvak beschikbaar, maar als het goed is dan is dit na de zomer wel inzichtelijk.

PostNL

We maken ook nog gebruik van de diensten van PostNL. De pakketten die zaterdag overdag bezorgd worden, worden uitgevoerd door PostNL. Deze service heeft Sandd2me helaas nog niet. Ook de leveringen bij pick-up points van PostNL worden door PostNL zelf gedaan.

Advies

Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij jullie om gebruik te maken van de diensten van Sandd2me. Deze zijn eerlijk gezegd, op dit moment, een stuk betrouwbaarder dan de diensten van PostNL. We hopen met de nieuwe samenwerking met Sandd2me een hoop frustraties te voorkomen en onze service nog verder te optimaliseren.