Snelle levering. Doen wat er is afgesproken.Robert – Amersfoort
Terug

Wie zijn wij?

Ons verhaal

Het idee voor BBQuality ontstond een tijdje geleden toen we werden benaderd door een klant van Claus met de vraag of we hun BBQ-team wilden helpen. Ze waren net opnieuw gestart en vonden het moeilijk om aan kwalitatief hoogwaardig en toch betaalbaar vlees te komen.

Toen we naar hun verhaal en plannen luisterden werden we meteen enorm enthousiast. Als eigenaar van een horeca slagerij (Claus) en bedrijfsleider van een vleesgroothandel (Paul) was dit een hele mooie uitdaging. Nadat we onze ideeën uitgewisseld hadden kwamen we snel tot de conclusie dat we alles al in huis hadden, namelijk de juiste inkoopkanalen, de juiste werkruimte, de ervaring van het bezorgen van vlees via de post en het allerbelangrijkste: de passie voor goed vlees.

Goed vlees is volgens ons vlees afkomstig van dieren die een goed leven hebben gehad. Bovendien moet het ook betaalbaar zijn, zodat iedereen ervan kan genieten. Zo is BBQuality in het voorjaar van 2014 ontstaan. Van een idee naar een volwaardige webshop binnen een paar maanden en vanaf nu vol enthousiasme aan de slag met het vullen en uitbreiden van het vleesassortiment in de shop en het toevoegen van overheerlijke BBQ-recepten. Ook willen we op korte termijn meerdere BBQ gerelateerde producten aan gaan bieden zoals diverse soorten rubs en marinade. Een hele uitdaging, wij geloven daarin en gaan laten zien dat het kan!

Benieuwd geworden naar ons BBQuality vlees assortiment? Bekijk dan snel ons product overzicht hier.

We zijn natuurlijk ook te volgen via FacebookTwitter, Pinterest of ons Youtube kanaal!

Contact gegevens

Paul van Dinther: 
06 – 46111592
paul@bbquality.nl

Claus van Vught
06 – 15 38 67 28

Contactformulier