Veelgestelde vragen

Bij BBQuality krijgen we vaak dezelfde vragen. Vandaar dat we een lijstje hebben gemaakt met de meest gestelde vragen. Staat je vraag hier nu nog niet bij dan kan je hem stellen op info@bbquality.nl.

En voor vragen betreffende een vertraagde bestelling kan je het beste altijd contact opnemen met onze vervoerder Trunkrs op 085-0601410. Zij weten altijd veel meer te vertellen over de status van je bestelling.

-Wat als mijn pakket vertraagd is?

Als je pakket vertraagd is is het beleid dat het pakket bij de vervoerder in de diepvries blijft staan. En de volgende dag in dezelfde bevroren conditie bij je wordt nageleverd.

-Wordt alles bevroren geleverd of vers?

Alle producten worden bevroren geleverd.

- Welke tht moet ik aanhouden op het etiket?

We verzenden alles bevroren dus moet je de tht datum van -18 graden aanhouden. De tht datum van +4 geldt als inpakdatum van het vlees.

- Hoe kan ik het beste mijn vlees ontdooien?

Het beste is om het vlees een dag van tevoren in de koelkast te leggen op een bordje. Door het ontdooien kan de sealrand van de zak wel eens kapot gaan en dan ligt niet alles in de koelkast als je het op een bord legt. 

- Mijn vlees is niet meer vacuümverpakt, wat nu?

Elk stuk vlees wat in de doos gaat is vacuüm verpakt. Alleen kan een verpakking soms tijdens transport los raken. Dit is geen probleem voor de kwaliteit. Zorg alleen dat het product binnen 2 maanden gegeten wordt.

- Wanneer ontvang ik mijn Track & Trace code?

De pakketten worden om 11.00u. opgehaald bij ons voor levering dezelfde avond. Dan gaan ze naar het depot en na het scannen van de pakketten ontvang je een melding van de vervoerder en kan je je pakket volgen door middel van een Track & Trace code. Dit is vaak tussen 14.00u en 15.00u

- Er is iets uitverkocht, wanneer wordt dat weer aangevuld?

Wij vullen onze voorraden dagelijks aan. Dus de meeste producten zijn nooit lang uitverkocht. 

- Leveren jullie ook op de Waddeneilanden?

Nee momenteel niet. Dit moet met PostNL en zij kunnen niet de gewenste levertijd garanderen.