Varkenshaas

Bekijk onze recepten

Video

Hoe bak ik een varkenshaas? - BBQuality

Wil jij weten hoe je op een leuke manier een varkenshaas kan bereiden? Claus legt in deze aflevering uit hoe je de varkenshaas het beste kan bakken in de pan. Daarna gaat het varkensvlees in de oven.

Claus gaat als eerste de varkenshaas paneren en voorzien van kruiden. Hij haalt het vlees eerst door de bloem, daarna door wat eigeel en tot slotte door de kruiden, zodat de haas een mooie korst krijgt. Hierna gaat hij het vlees in ruim boter aanbakken in de pan en vervolgens gaat de varkenshaas in de oven. Een heerlijk gerecht!

Meer informatie

Varkenshaas

Varkenshaas: bestel de hoogwaardige delicatesse bij BBQuality

Varkenshaas, het malse juweel van varkensvlees, staat garant voor een culinaire ervaring die je niet wilt missen. Bij BBQuality maken we het gemakkelijk om de beste varkenshaas te bestellen, waarmee je jouw culinaire creaties tot nieuwe hoogten tilt. Of je nu kiest voor de varkenshaassaté of iets anders lekkers, je kunt rekenen op een topstuk vlees dat de ster zal zijn van jouw maaltijden.

Ontdek de verfijnde wereld van varkenshaas bij BBQuality

Laat je verleiden door een onvergetelijke smaakbeleving met onze hoogwaardige varkenshaas, een culinair meesterwerk dat je zintuigen zal betoveren. Onze varkenshaas is afkomstig van varkens die met uiterste zorg zijn grootgebracht en gevoed met een uitgebalanceerd dieet dat onder andere granen en hoogwaardige voeding omvat. Gedurende een periode van 180 dagen worden deze varkens vertroeteld, wat resulteert in een ongeëvenaarde zachtheid en malsheid die je smaakpapillen zal verrassen.

Bij BBQuality koesteren we onze mogelijkheid om dit exclusieve product aan te bieden, dat al door velen is geproefd en bewonderd. Wij nodigen je van harte uit om zelf te genieten van de sappigheid, de malsheid en de unieke smaak van onze varkenshaas. Plaats vandaag nog je bestelling en laat je verwennen door de onovertroffen kwaliteit die BBQuality te bieden heeft.

Varkenshaas: de kunst van het bereiden op de BBQ of Kamado

Varkenshaas, dat delicate en malse stuk vlees dat de culinaire wereld charmeert, wordt pas echt een meesterwerk wanneer je het op de BBQ of kamado bereidt. De kunst begint met het zorgvuldig insnijden van de vetkant van de varkenshaas, gevolgd door een royale massage met zeezout en een vleugje peper. Als je wilt, kan een smaakvolle rub nog extra diepgang toevoegen aan de smaakbeleving.

Het echte meesterschap komt tot uiting in de perfecte balans tussen temperatuur en timing. Verwarm je BBQ of kamado tot een stabiele 160°C en laat het vlees indirect garen totdat het een kerntemperatuur van 52°C bereikt, voor die perfecte rosé kern. Geef de varkenshaas daarna een kort maar krachtig roosteren op hoge temperatuur aan beide zijden voor die heerlijk knapperige korst. Na een korte rustperiode snijd je het vlees tegen de vezels in voor optimale malsheid.

Varkenshaas magie met BBQuality!

Laat je betoveren door de varkenshaas magie met BBQuality! Ontdek de heerlijke wereld van topkwaliteit varkenshaas in ons assortiment. Bij BBQuality bieden we je de crème de la crème van vleesproducten, waarbij varkenshaas in het middelpunt staat. Bestel voor 24:00 uur, en de volgende dag ontvang je met zorg verpakte, premium varkenshaas. Laat je verrassen door de onweerstaanbare smaaksensatie en hoogwaardige kwaliteit die BBQuality te bieden heeft. Waar wacht je nog op? Haal nu het beste stukje vlees in huis voor je volgende culinaire avontuur!

Veelgestelde vragen

Online vlees bestellen, hoe werkt dat?
Hoe wordt het verpakt?
Een BBQuality maandabonnement, wat houdt dat in?
Wat is het verschil tussen normaal vlees en vlees van de Heyde Hoeve
Varkenshaas