Kerst

Kerst 2022 met BBQuality

Uitpakken met kerst hoort erbij! Een goed stuk vlees kan dan ook haast niet ontbreken. Maak je kerstdiner compleet en maak een keuze uit ons brede assortiment voor een mooi vleesgerecht met kerst. Hier vind je altijd iets wat bij jouw smaak past. Ga je voor een mooi stuk wild, of toch voor de klassieke kalkoen met kerst? Kies je favoriet en tover een overheerlijk gerecht op tafel. Een goede manier om een fijne tijd door te brengen met familie en vrienden. 

Ben je nog op zoek naar inspiratie voor een lekker vleesgerecht met kerst? Neem dan eens een kijkje op onze receptenpagina. Deze staat boordevol feestelijke en smakelijke ideeën!

Luxe kerst vlees bestellen

Met deze feestdagen willen we graag lekker eten. We mogen weer uitpakken! De meest heerlijke gerechten komen op tafel. Wil jij lekker eten én de show stelen? Dan kies je voor luxe kerst vlees. Denk dan o.a. een kant-en-klare Beef Wellington, waanzinnig Wagyu vlees of een van de vele wild producten. 

Probeer onze kreeftensoep eens als voorafje. Of ga jij voor de carpaccio. Altijd goed! Is jouw keuze en jouw feest. Geniet er van.

Steengrillen met kerst 2021

Naast luxe vlees, is er natuurlijk ook veel animo voor onze gourmet producten. En volledig terecht. Lekker lang tafelen met allemaal verschillende soorten vlees, vis en vega. Maar je kan dit vlees uiteraard ook op de steengrill bakken. Weg met die bakjes en lekker direct op de plaat bakken. Dat is nog eens handig. Maar vooral een leuke en laagdrempelige manier om te genieten van al het mooie van de kerstdagen. Ga jij steengrillen of ben je meer een luxe vlees besteller? Hoe dan ook, bij ons zit je sowieso gebakken.