Altijd goede entrecotes!Remy Bakker
Terug

Hoe werkt het?

Wij willen geen onduidelijkheden over het bestellen en verzenden via onze site. We versturen alle producten bevroren. Dit doen we om de temperatuur in de doos zo goed en lang mogelijk te waarborgen. We weten inmiddels uit ervaring dat het verzenden van zowel vers als bevroren vlees in de doos ervoor zorgt dat het bevroren vlees sneller ontdooid door de temperatuurverschillen in de doos.

Het bestelproces

BBQuality TV op Youtube

Bestellen

Nadat je je bestelling geplaatst en betaald hebt ontvang je een betalingsbewijs in je mailbox.

De leveringsdag van het vlees hangt af van de dag en het tijdstip van die dag waarop je bij ons besteld. Wanneer je je bestelling voor 22.00u ’s avonds plaatst, kan de bestelling de volgende dag nog bij je bezorgd worden. Je kunt natuurlijk zelf aangeven wanneer je je bestelling ontvangt. Je kunt dus ook al op maandag bestellen voor een bestelling die je graag de vrijdag daarop ontvangt.

Je pakket wordt rond de klok van 13.00u op jouw leverdag bij ons opgehaald. Je ontvangt dan tussen 16.00u en 17.00u op de leverdag zelf een Track&Trace code en hoe laat je pakket bij jou verwacht wordt.

Hieronder een overzicht zoals de snelst mogelijke levering plaats zou kunnen vinden.

Besteldag Leverdag
Maandag voor 22.00u Dinsdagavond
Maandag na 22.00u Woensdagavond
Dinsdag voor 22.00u Woensdagavond
Dinsdag na 22.00u Donderdagavond
Woensdag voor 22.00u Donderdagavond
Woensdag na 22.00u Vrijdagavond
Donderdag voor 22.00u Vrijdagavond
Donderdag na 22.00u Dinsdagavond
Vrijdag  Dinsdagavond
Zaterdag Dinsdagavond
Zondag Dinsdagavond

Dit geldt uiteraard niet voor feestdagen, dan kan het zijn dat er een dagje langer tussen zit.

Leveringen in België

In België werken we uitsluitend met dagleveringen. De leverdagen zijn woensdag, donderdag en vrijdagmiddag. Voor een levering op woensdag dient de bestelling op dinsdag voor 12.00u. in de middag bij ons binnen te zijn. Voor levering op donderdag voor woensdag 12.00u. in de middag en voor levering op vrijdag dient deze bestelling voor donderdagmiddag 12.00u. uiterlijk bij ons binnen te zijn. 

Vanaf 75 euro gratis verzending  binnen Nederland:

Wanneer je een bestelling plaats met een minimale waarde van 75 euro, dan vervallen automatisch de verzendkosten (€6,95). Voor België zijn de verzendkosten € 14,95 en boven de € 75,00 zijn de verzendkosten € 6,95.  

Gratis bezorging in de gemeente Oss

Wij breiden onze service graag verder uit. De bestellingen van klanten uit de gemeente Oss boven de 15 euro bezorgen we gratis. Als je je postcode invult die hoort bij de gemeente Oss dan vervallen automatisch de verzendkosten. Hopelijk kunnen we deze service in de toekomst uitbreiden naar andere gebieden, anders kun je natuurlijk altijd nog voor de gratis afhalen optie kiezen in de winkelwagen.

Zelf afhalen, dit kan van maandag tot en met zaterdag!

Je kunt je bestelling natuurlijk ook afhalen op ons verzendadres:

Langenboomseweg 147
5453 JC
Langenboom

Je betaalt dan uiteraard geen verzendkosten. Je kunt alleen pakketten afhalen die je vooraf in webshop hebt besteld. Wij zorgen er dan voor dat het pakket voor je klaar staat.

Je kunt je bestelling ophalen op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00u en 14.30u en op zaterdag tussen 9.00u en 12.00u. Wil je buiten deze tijden je bestelling ophalen dan kan dat in overleg.

Ook kun je uiteraard je lege doos van de vorige bestelling meenemen. Op deze manier komt de doos niet in de container en draag ook jij je steentje bij aan het milieu. 

Ophalen BasBQ in Uden:

Je kunt je bestelling ook afhalen bij BasBQ in Uden:

Loopkantstraat 14B
5405 NB
Uden

Je betaalt dan ook geen verzendkosten. Je kunt alleen pakketten afhalen die je vooraf in webshop hebt besteld. Wij brengen het pakket naar Uden, zodat je het daar op kan halen. Super makkelijk als je nog BBQ aanverwante artikelen nodig hebt. Dan ben je daar op het juiste adres.

Je kunt je bestelling ophalen van donderdag tot en met vrijdag tussen 15.30u en 17.00u en op zaterdag tussen 10.00u en 15.00u.

Ook kun je uiteraard je lege doos van de vorige bestelling meenemen. Op deze manier komt de doos niet in de container en draag ook jij je steentje bij aan het milieu.

Verpakkingswijze:

Het door jou bestelde vlees wordt verpakt in een koelbox met daarin koelelementen, ook wel icepacks genoemd, om het vlees extra te koelen. De icepacks zorgen ervoor dat de temperatuur langdurig (zeker 50 uur) onder de 5 graden blijft. Op deze manier kan het vlees gewoon mee met de koerier en bent je ervan verzekerd dat het vlees zijn gewenste temperatuur behoudt.

Onze klanten over de verzendingen:

“Vorige week vrijdag is mijn pakket met vlees binnengekomen. Zeer netjes verpakt moet ik zeggen. ”

“Het vlees was super netjes verstuurd. Hiervoor bestelde ik altijd bij een andere online-slager, omdat ik daar elke dag langs kom en hij een goede naam heeft in het bbq wereldje, maar ze zullen mij daar niet zo vaak meer zien.”

Onze verpakkingswijze in beeld:

Stap 1: Lege EPS biofoam doos / Stap 2: Eerste laag icepack

Stap 3: Kratzak in de doos / Stap 4: Vlees in de doos

Stap 5: Tweede laag icepack toevoegen / Stap 6: Klaar om te verzenden!

Betalen

Betalen doet u bij ons eenvoudig en snel via ideal of via een bankoverschrijving.