Meedenken, snelle levering en niet geheel onbelangrijk smaakvolle producten.Remco – Oss
Terug

Hoe werkt het?

Wij willen geen onduidelijkheden over het bestellen en verzenden via onze site. Aangezien vers en bevroren vlees gekoeld moet blijven tijdens transport vinden wij het belangrijk om te vertellen hoe dit bij ons in zijn werk gaat.

We proberen zoveel mogelijk vers te versturen. Wanneer het product echter de verse ‘ten minste houdbaar tot’ datum bereikt, dan zetten we het in de vriezer en verzenden we het bevroren. Al het vlees is na bezorging nog prima in te vriezen. Wil je voordat je gaat bestellen weten welk product vers en/of bevroren wordt verzonden, dan kun je het beste even een mailtje sturen of even met ons bellen. We kunnen dan meteen aangeven wat er op dat moment vers of bevroren is.

Het bestelproces

BBQuality TV op Youtube

Bestellen

Nadat je je bestelling geplaatst en betaald hebt ontvang je een betalingsbewijs in je mailbox.

De leveringsdag van het vlees hangt af van de dag en het tijdstip van die dag waarop je bij ons besteld. Wanneer je je bestelling voor 12.00 ’s middags plaatst, kan de bestelling de volgende dag nog bij je bezorgd worden. Je kunt natuurlijk zelf aangeven wanneer je je bestelling ontvangt. Je kunt dus ook al op maandag bestellen voor een bestelling die je graag de vrijdag daarop ontvangt. Hieronder een overzicht zoals de snelst mogelijke levering plaats zou kunnen vinden.

Besteldag Leverdag
Maandag voor 12.00u Dinsdag
Maandag na 12.00u Woensdag
Dinsdag voor 12.00u Woensdag
Dinsdag na 12.00u Donderdag
Woensdag voor 12.00u Donderdag
Woensdag na 12.00u Vrijdag
Donderdag voor 12.00u Vrijdag
Donderdag na 12.00u Zaterdag ***
Vrijdag voor 12.00u Zaterdag ***
Vrijdag na 12.00u Dinsdag bezorgen of maandag zelf afhalen
Zaterdag Dinsdag bezorgen of maandag zelf afhalen
Zondag Dinsdag bezorgen of maandag zelf afhalen

***   Let op, we kunnen helaas (nog) niet op zaterdag leveren in Duitsland, maar we gaan er vanuit dat dit zeer spoedig wel het geval is.

Dit geldt uiteraard niet voor feestdagen, dan kan het zijn dat er een dagje langer tussen zit.

Vanaf 75 euro gratis verzending:

Wanneer je een bestelling plaats met een minimale waarde van 75 euro, dan vervallen automatisch de verzendkosten (€6,95).

PostNL pick-up point

Wanneer je om welke reden dan ook je pakket niet thuis kunt ontvangen kunt je de bestelling ook laten bezorgen op een PostNL pick-up point. Wanneer je de gegevens van het pick-up point invult bij het afleveradres, dan wordt het pakket naar het desbetreffende pick-up point verstuurd. Bij de meeste pick-up points bestaat de mogelijkheid om het tot 21.00 op te halen.

Gratis bezorging in de gemeente Oss

Wij breiden onze service graag verder uit. De bestellingen van klanten uit de gemeente Oss boven de 15 euro bezorgen we gratis. Als je je postcode invult die hoort bij de gemeente Oss dan vervallen automatisch de verzendkosten. Hopelijk kunnen we deze service in de toekomst uitbreiden naar andere gebieden, anders kun je natuurlijk altijd nog voor de gratis afhalen optie kiezen in de winkelwagen.

Zelf afhalen, dit kan van maandag tot en met zaterdag!

Je kunt je bestelling natuurlijk ook afhalen op ons verzendadres:

Langenboomseweg 147
5453 JC
Langenboom

Je betaalt dan uiteraard geen verzendkosten. Je kunt alleen pakketten afhalen die je vooraf in webshop hebt besteld. Wij zorgen er dan voor dat het pakket voor je klaar staat.

Je kunt je bestelling ophalen op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00u en 16.00u en op zaterdag tussen 9.00u en 12.00u. Wil je buiten deze tijden je bestelling ophalen dan kan dat in overleg.

Verpakkingswijze:

Het door jou bestelde vlees wordt verpakt in een koelbox met daarin koelelementen, ook wel icepacks genoemd, om het vlees extra te koelen. De icepacks zorgen ervoor dat de temperatuur langdurig (zeker 50 uur) onder de 5 graden blijft. Op deze manier kan het vlees gewoon mee met de koerier en bent je ervan verzekerd dat het vlees zijn gewenste temperatuur behoudt.

Onze klanten over de verzendingen:

“Vorige week vrijdag is mijn pakket met vlees binnengekomen. Zeer netjes verpakt moet ik zeggen. ”

“Het vlees was super netjes verstuurd. Hiervoor bestelde ik altijd bij een andere online-slager, omdat ik daar elke dag langs kom en hij een goede naam heeft in het bbq wereldje, maar ze zullen mij daar niet zo vaak meer zien.”

Onze verpakkingswijze in beeld:

Stap 1: Lege EPS biofoam doos / Stap 2: Eerste laag icepack

Stap 3: Kratzak in de doos / Stap 4: Vlees in de doos

Stap 5: Tweede laag icepack toevoegen / Stap 6: Klaar om te verzenden!

Betalen

Betalen doet u bij ons eenvoudig en snel via ideal of via een bankoverschrijving.