Hoe werkt het?

Wij willen geen onduidelijkheden over het bestellen en verzenden via onze site. We versturen alle producten bevroren. Dit doen we om de temperatuur in de doos zo goed en lang mogelijk te waarborgen. We weten inmiddels uit ervaring dat het verzenden van zowel vers als bevroren vlees in de doos ervoor zorgt dat het bevroren vlees sneller ontdooid door de temperatuurverschillen in de doos.Bestellen

Nadat je je bestelling geplaatst en betaald hebt ontvang je een betalingsbewijs in je mailbox.

Leveringen zijn altijd in de avond tussen 17.00u en 22.00u van maandag t/m vrijdag. De levertijd hangt af van de drukte van de route op die dag. Wij hebben geen invloed op levertijden!

De leveringsdag van het vlees hangt af van de dag en het tijdstip van die dag waarop je bij ons besteld. Wanneer je je bestelling voor 23.59u 's avonds plaatst van zondag t/m donderdag, kan de bestelling de volgende dag nog bij je bezorgd worden. Je kunt natuurlijk zelf aangeven wanneer je je bestelling ontvangt. Je kunt dus ook al op maandag bestellen voor een bestelling die je graag de vrijdag daarop ontvangt.

Je pakket wordt rond de klok van 13.00u op jouw leverdag bij ons opgehaald. Je ontvangt dan tussen 16.00u en 17.00u op de leverdag zelf een Track&Trace code en hoe laat je pakket bij jou verwacht wordt.

Hieronder een overzicht zoals de snelst mogelijke levering plaats zou kunnen vinden.

BesteldagLeverdag
Maandag voor 23.59uDinsdagavond


Dinsdag voor 23.59uWoensdagavond


Woensdag voor 23.59uDonderdagavond


Donderdag voor 23.59uVrijdagavond


VrijdagMaandagavond
ZaterdagMaandagavond
Zondag voor 23.59uMaandagavond


Dit geldt uiteraard niet voor feestdagen, dan kan het zijn dat er een dagje langer tussen zit.

Leveringen in België

In België werken we ook met avondleveringen. De leverdagen zijn woensdag, donderdag en vrijdag. Voor een levering op woensdag dient de bestelling op maandag voor 12.00u bij ons binnen te zijn. Voor levering op donderdag voor dinsdag 12.00u in de middag en voor levering op vrijdag dient deze bestelling voor woensdag 12.00u uiterlijk bij ons binnen te zijn. Het verzenden van een pakket tot €75,- kost € 8,95 per pakket, boven de € 75,- bedragen deze kosten € 2,95.

Verzenden en ophalen

Vanaf 75 euro gratis verzending binnen Nederland:

Wanneer je een bestelling plaats met een minimale waarde van 75 euro, dan vervallen automatisch de verzendkosten (€ 6,95). Voor België zijn de verzendkosten € 8,95 en boven de € 75,00 zijn de verzendkosten € 2,95.  

Gratis bezorging in de gemeente Oss

Wij breiden onze service graag verder uit. De bestellingen van klanten uit de gemeente Oss boven de 15 euro bezorgen we gratis. Als je je postcode invult die hoort bij de gemeente Oss dan vervallen automatisch de verzendkosten. Hopelijk kunnen we deze service in de toekomst uitbreiden naar andere gebieden, anders kun je natuurlijk altijd nog voor de gratis afhalen optie kiezen in de winkelwagen. Bezorging vindt altijd plaats tussen 14.00-17.00u.

Ophalen in Oss

Naast de gratis bezorging in Oss hebben we ook een pick-up point in Oss waar je je bestelling, zonder verzendkosten te betalen, op kan halen. Dit is bij onze vrienden van Car Media Oss naast ons eigen pand aan de Gasstraat-Oost.

En haal je het hier op ontvang je ook nog eens 10% korting op producten die niet afgeprijsd zijn.

Car Media automotive solutions

Gasstraat-Oost 28B

5349 AV Oss

Je kan alleen pakketten afhalen die je vooraf in webshop hebt besteld. Wij brengen het pakket naar Car Media, zodat je het daar op kan halen.

Je kan je bestelling daar ophalen van maandag tot en met vrijdag van 08.30u tot 16.00u. 

Ophalen in Uden

BasBQ BBQ speciaalzaak

Loopkantstraat 14B

5405 NB Uden

Je betaalt ook hier geen verzendkosten. Je kunt alleen pakketten afhalen die je vooraf in webshop hebt besteld. Wij brengen het pakket naar Uden, zodat je het daar op kan halen. Super makkelijk als je nog BBQ aanverwante artikelen nodig hebt. Dan ben je daar op het juiste adres.

En haal je het hier op ontvang je ook nog eens 10% korting op producten die niet afgeprijsd zijn.

Je kunt je bestelling ophalen van woensdag tot en met vrijdag tussen 16.00u en 17.00u.

Ophalen in Nijmegen

Black and Blue Events

Hatertseweg 23B

6533 BB Nijmegen

Je betaalt ook hier geen verzendkosten. Je kunt alleen pakketten afhalen die je vooraf in webshop hebt besteld. Wij brengen het pakket naar Nijmegen, zodat je het daar op kan halen. Super makkelijk als je nog BBQ aanverwante artikelen nodig hebt. Dan ben je daar op het juiste adres.

En haal je het hier op ontvang je ook nog eens 10% korting op producten die niet afgeprijsd zijn.

Je kunt je bestelling ophalen op donderdag tussen 16.00u en 17.00u.

Ophalen in Son (Eindhoven)

BBQ Shop Brabant

Nieuwstraat 15

5691 AA Son

Je betaalt ook hier geen verzendkosten. Je kunt alleen pakketten afhalen die je vooraf in webshop hebt besteld. Wij brengen het pakket naar Son, zodat je het daar op kan halen. Super makkelijk als je nog BBQ aanverwante artikelen nodig hebt. Dan ben je daar op het juiste adres.

En haal je het hier op ontvang je ook nog eens 10% korting op producten die niet afgeprijsd zijn.

Je kunt je bestelling ophalen op vrijdag tussen 16.00u en 17.00u.

Verpakkingswijze

Het door jou bestelde vlees wordt verpakt in een kartonnen doos met dubbele golflaag voor extra isolatie. Daarin komt een extra isolatielaag van gegolfd karton met daarin koelelementen, ook wel icepacks genoemd, om het vlees extra te koelen. De icepacks zorgen ervoor dat de temperatuur langdurig onder de 5 graden blijft.  Op deze manier kan het vlees gewoon mee met de koerier en ben je ervan verzekerd dat het vlees zijn gewenste temperatuur behoudt.

Daarnaast zijn de icepacks volledig biologisch afbreekbaar. Je knipt de ontdooide zakjes open, zet de kraan open en de gel kan zo door de gootsteen en het papier bij het oud papier.

Onze klanten over de verzendingen:

“Vorige week vrijdag is mijn pakket met vlees binnengekomen. Zeer netjes verpakt moet ik zeggen. ”

“Het vlees was super netjes verstuurd. Hiervoor bestelde ik altijd bij een andere online-slager, omdat ik daar elke dag langs kom en hij een goede naam heeft in het bbq wereldje, maar ze zullen mij daar niet zo vaak meer zien.”

Onze manier van verpakken in beeld


Stap 1: Lege doos dubbele golf karton / Stap 2: Papieren isolatielaag

Stap 3: Vlees in de doos / Stap 4: Duurzame papieren icepack met biologisch afbreekbaar droogijs in de doos

Stap 5: Klaar om te verzenden!

Betalen

Betalen doet u bij ons eenvoudig en snel via Ideal, een bankoverschrijving, met Bancontact, Creditcard, Google pay, Apple pay, een VVV bon óf achteraf met Afterpay.