Ribeye
Bekijk onze recepten

Dry aged ribeye recept

Revolver ribeye recept met chimichurri

Ribeye met rucola pesto

Angus Ribeye recept met blauwschimmelkaas

Duroc ribeye Duketown

Ribeye uit de pan met chimichurri recept

Ribeye roast, een heerlijke ribeye aan één stuk recept

Bizon ribeye met bospaddenstoeltjes en spaghetti van gele courgette recept
Video
Dry aged ribeye recept
In dit filpmje laten we zien hoe je op een simpele manier een ribeye kan bereiden. Zo zet je met weinig toevoegingen een geweldige maaltijd op tafel. De rib-eye wordt mooi rosé gebakken!
Meer informatie
Ribeye
Ribeye online bestellen bij BBQuality
Een echte klassieker op het menu van een grillrestaurant, de ribeye! Ga voor een stuk vlees dat vol van smaak en zacht van structuur is. Er is voldoende vet aanwezig wat zorgt voor het vasthouden van smaken. Doordat de ribeye afkomstig is van de voorkant van het rund, is het vlees minder gespierd en ook een stuk zachter. Daarom smelt ribeye altijd lekker op de tong.
Probeer de grain fed Angus ribeye uit Australië
Bij ons kun je terecht voor bijvoorbeeld een overheerlijke grain fed Angus ribeye afkomstig uit Australië. Dit stuk vlees is een ware smaaksensatie omdat de runderen, naast groenten en planten, ook kruiden eten. Of kies je bijvoorbeeld een traditionele kalfsribeye. Ga je voor iets exclusiefs, kies dan voor de wagyu ribeye. De lekkerste soorten ribeye koop je bij BBQuality.
Hoe bereid ik ribeye op de bbq of kamado?
Dat is een vraag die we vaak krijgen. Wanneer je ribeye gaat barbecuen, is het een goed idee om een deel in te richten waarop je het vlees indirect kunt bakken. Schroei de ribeye eerst dicht en daarna gaar je het vlees langzaam op het indirecte deel. De sleutel tot dé perfecte ribeye? Neem de tijd! En laat het vlees aan het einde even rusten, zodat de stappen zich gelijkmatig over het vlees kunnen verdelen.
Met ribeye kun je veel kanten op. Wat dacht je van deze ribeye met blauwe schimmelkaas? Heerlijk! Je kunt het vlees ook op smaak brengen met onze rubs en sauzen.
Ribeye kopen doe je bij BBQuality
BBQuality is niet alleen een vlees webshop. We zijn ook slagers in hart en nieren. Dat maakt ons jouw online slager. Bij ons kies je altijd voor de hoogste kwaliteit vlees. Zo ook voor de lekkerste ribeye, uit alle werelddelen. Ben jij klaar om ribeye te bestellen?

Veelgestelde vragen
Online vlees bestellen, hoe werkt dat?
Wij willen geen onduidelijkheden over het bestellen en verzenden via onze site. We versturen alle producten bevroren. Dit doen we om de temperatuur in de doos zo goed en lang mogelijk te waarborgen. We weten inmiddels uit ervaring dat het verzenden van zowel vers als bevroren vlees in de doos ervoor zorgt dat het bevroren vlees sneller ontdooid door de temperatuurverschillen in de doos.
Hoe wordt het verpakt?
Het door jou bestelde vlees wordt verpakt in een kartonnen doos met dubbele golflaag voor extra isolatie. Daarin komt een extra isolatielaag van gegolfd karton met daarin koelelementen, ook wel icepacks genoemd, om het vlees extra te koelen. De icepacks zorgen ervoor dat de temperatuur langdurig onder de 5 graden blijft. Op deze manier kan het vlees gewoon mee met de koerier en ben je ervan verzekerd dat het vlees zijn gewenste temperatuur behoudt.
Daarnaast zijn de icepacks volledig biologisch afbreekbaar. Je knipt de ontdooide zakjes open, zet de kraan open en de gel kan zo door de gootsteen en het papier bij het oud papier.
Een BBQuality maandabonnement, wat houdt dat in?
Een Box met vers gedraaid gehakt uit onze eigen slagerij. Goed kippenvlees van kippen van een langzaam groeiend ras. En iedere maand 4 heerlijke verrassingsproducten om ook eens iets anders te eten. Iedere eerste donderdag van de maand ontvang je je box met vlees voor 14 maaltijden per maand. Je kan kiezen voor klein (2-3p), middel (3-4p) of groot (4-5p).
