Ribeye

Bekijk onze recepten

Video

Dry aged ribeye recept

Bij BBQuality draait alles om het naar voren brengen van de natuurlijke smaken. In dit filmpje demonstreren we de magie van een goed bereide dry aged ribeye, die prachtig rosé wordt gebakken. Maar een steak is slechts zo goed als zijn bijgerechten.

Daarom combineren we de ribeye met frisse, licht knapperige asperges die direct op de grill worden gelegd. Als contrasterende zoetheid voegen we sappige tomaten toe, die in een BBQ-schaal tot perfectie worden geroosterd. Samen creëren deze ingrediënten een harmonie van smaken die elke vleesliefhebber zal waarderen. De kunst is om de ingrediënten te laten stralen in hun eenvoud, en na het zien van dit filmpje zul je precies weten hoe je dat doet. Eet smakelijk!

Meer informatie

Ribeye

Ribeye online bestellen bij BBQuality

Een echte klassieker op het menu van een grillrestaurant, de ribeye! Ga voor een stuk vlees dat vol van smaak en zacht van structuur is. Er is voldoende vet aanwezig wat zorgt voor het vasthouden van smaken. Doordat de ribeye afkomstig is van de voorkant van het rund, is het vlees minder gespierd en ook een stuk zachter. Daarom smelt ribeye altijd lekker op de tong.

Probeer de grain fed Angus ribeye uit Australië

Bij ons kun je terecht voor bijvoorbeeld een overheerlijke grain fed Angus ribeye afkomstig uit Australië. Dit stuk vlees is een ware smaaksensatie omdat de runderen, naast groenten en planten, ook kruiden eten. Of kies je bijvoorbeeld een traditionele kalfsribeye. Ga je voor iets exclusiefs, kies dan voor de wagyu ribeye. De lekkerste soorten ribeye koop je bij BBQuality.

Hoe bereid ik ribeye op de bbq of kamado?

Dat is een vraag die we vaak krijgen. Wanneer je ribeye gaat barbecuen, is het een goed idee om een deel in te richten waarop je het vlees indirect kunt bakken. Schroei de ribeye eerst dicht en daarna gaar je het vlees langzaam op het indirecte deel. De sleutel tot dé perfecte ribeye? Neem de tijd! En laat het vlees aan het einde even rusten, zodat de stappen zich gelijkmatig over het vlees kunnen verdelen.

Met ribeye kun je veel kanten op. Wat dacht je van deze ribeye met blauwe schimmelkaas? Heerlijk! Je kunt het vlees ook op smaak brengen met onze rubs en sauzen.

Ribeye kopen doe je bij BBQuality

BBQuality is niet alleen een vlees webshop. We zijn ook slagers in hart en nieren. Dat maakt ons jouw online slager. Bij ons kies je altijd voor de hoogste kwaliteit vlees. Zo ook voor de lekkerste ribeye, uit alle werelddelen. Ben jij klaar om ribeye te bestellen?

Veelgestelde vragen

Online vlees bestellen, hoe werkt dat?
Hoe wordt het verpakt?
Een BBQuality maandabonnement, wat houdt dat in?
Wat bepaalt de malsheid van rundvlees?
Welke voedingsstoffen bevat rundvlees?
Wat is het verschil tussen grain-fed en grass-fed?
Wat is rundvlees?
Welke soorten rundvlees zijn er?
Wat is het lekkerste rundvlees?
Wat is het beste rundvlees?
Welk rundvlees is mals?
Welk rundvlees is het goedkoopst?
Wat zijn de beste vleeskoeien?
Ribeye