Ribeye

Video

BBQuality TVBBQuality TV op Youtube

Dry aged ribeye recept

In dit filpmje laten we zien hoe je op een simpele manier een ribeye kan bereiden. Zo zet je met weinig toevoegingen een geweldige maaltijd op tafel. De rib-eye wordt mooi rosé gebakken!

Meer informatie

Ribeye

Ribeye online bestellen bij BBQuality

Een echte klassieker op het menu van een grillrestaurant, de ribeye! Ga voor een stuk vlees dat vol van smaak en zacht van structuur is. Er is voldoende vet aanwezig wat zorgt voor het vasthouden van smaken. Doordat de ribeye afkomstig is van de voorkant van het rund, is het vlees minder gespierd en ook een stuk zachter. Daarom smelt ribeye altijd lekker op de tong.

Probeer de grain fed Angus ribeye uit Australië

Bij ons kun je terecht voor bijvoorbeeld een overheerlijke grain fed Angus ribeye afkomstig uit Australië. Dit stuk vlees is een ware smaaksensatie omdat de runderen, naast groenten en planten, ook kruiden eten. Of kies je bijvoorbeeld een traditionele kalfsribeye. Ga je voor iets exclusiefs, kies dan voor de wagyu ribeye. De lekkerste soorten ribeye koop je bij BBQuality.

Hoe bereid ik ribeye op de bbq of kamado?

Dat is een vraag die we vaak krijgen. Wanneer je ribeye gaat barbecuen, is het een goed idee om een deel in te richten waarop je het vlees indirect kunt bakken. Schroei de ribeye eerst dicht en daarna gaar je het vlees langzaam op het indirecte deel. De sleutel tot dé perfecte ribeye? Neem de tijd! En laat het vlees aan het einde even rusten, zodat de stappen zich gelijkmatig over het vlees kunnen verdelen.

Met ribeye kun je veel kanten op. Wat dacht je van deze ribeye met blauwe schimmelkaas? Heerlijk! Je kunt het vlees ook op smaak brengen met onze rubs en sauzen.

Ribeye kopen doe je bij BBQuality

BBQuality is niet alleen een vlees webshop. We zijn ook slagers in hart en nieren. Dat maakt ons jouw online slager. Bij ons kies je altijd voor de hoogste kwaliteit vlees. Zo ook voor de lekkerste ribeye, uit alle werelddelen. Ben jij klaar om ribeye te bestellen?

Veelgestelde vragen

Online vlees bestellen, hoe werkt dat?
Hoe wordt het verpakt?
Een BBQuality maandabonnement, wat houdt dat in?