Rosbief

BBQuality TVBBQuality TV op Youtube

Hoe kan ik rosbief bereiden op de BBQ? - BBQuality

In dit filmpje showen we jullie een boven hooi gerookt rosbief recept.

Er komt een heerlijke rosbief tevoorschijn die boven, in rode wijn geweekte hooi, in combinatie met vuurkruiden, is gerookt en gebraden. Leuk voor tijdens de feestdagen, maar ook mooi als hoofdgerecht voor midden op tafel. Je kan de rosbief ook lekker dun snijden voor op een stokbrood tijdens de brunch of je snijdt dunne plakjes om deze vervolgens te vullen als bonbon voor een hapje.

Het vlees dat je voor dit recept kan gebruiken is de Angus kogelbiefstuk of een runderachtermuis.

Meer informatie

Rosbief

Rosbief bestellen bij BBQuality

Wil je genieten van heerlijke, gekruide rosbief van topkwaliteit? Zoek niet verder en bestel jouw het hier bij BBQuality. Onze rosbief wordt met zorg bereid en is afkomstig van de bovenbillen van Angus runderen. Het beste van alles is dat we deze smaakvolle rosbief al voor je hebben gekruid met de heerlijke beefrub van Noskos. Met BBQuality maak je het bereiden een eitje, of je nu de oven of de BBQ verkiest.

Probeer het gekruide rosbief

Onze angus rosbief is al voor je gekruid en klaar om te bereiden. Met een paar eenvoudige stappen tover je een heerlijke maaltijd op tafel. Begin met het dichtschroeien op hoog vuur. Zorg ervoor dat het vlees aan alle kanten een prachtige bruine kleur krijgt. Vervolgens leg je de rosbief op een stuk bakpapier in een braadslede. Schuif de braadslede in een voorverwarmde oven van 120 graden celsius en braad de rollade mooi bruin en gaar. Wanneer de kerntemperatuur van 40°C bereikt, is deze perfect rosé. Laat de rosbief nog tien minuten rusten onder aluminiumfolie. Wil je hem iets verder garen, laat de kerntemperatuur dan oplopen tot 45°C.

BBQ of kamado: rosbief bereiden

Hou je van de smaak van de BBQ of kamado? Dan kun je de angus rosbief ook op de grill bereiden. Zorg ervoor dat de temperatuur van je BBQ 120℃ is. Schroei de rosbief rondom dicht op het directe gedeelte van je BBQ. Vervolgens verplaats je de rosbief naar het indirecte gedeelte en braad je hem mooi bruin en gaar. Zodra de kerntemperatuur van 40°C is bereikt, is je rosbief perfect rosé. Laat hem nog tien minuten rusten onder aluminiumfolie voordat je hem aansnijdt. Voor een iets verder doorbakken resultaat kun je de kerntemperatuur laten oplopen tot 45°C.

Ontdek het gemak van angus rosbief bij BBQuality

Bij BBQuality streven we naar ultiem gemak en heerlijke smaak. Met onze gekruide angus rosbief hoef je je geen zorgen te maken over ingewikkelde kruidenmixen of marinades. Wij hebben het werk al voor je gedaan, zodat je kunt genieten van een smaakvolle maaltijd zonder gedoe. Bestel vandaag nog jouw angus rosbief bij BBQuality en ontdek het gemak van kwaliteitsvlees. Geniet van een feestmaaltijd met heerlijke rosbief, gebakken aardappels, sperziebonen in spek en sluit af met bijvoorbeeld stoofperen. Bestel nu en ervaar de smaakvolle wereld van BBQuality!

Veelgestelde vragen

Online vlees bestellen, hoe werkt dat?
Hoe wordt het verpakt?
Een BBQuality maandabonnement, wat houdt dat in?
Rosbief
Wat is rundvlees?
Welke soorten rundvlees zijn er?
Wat is het lekkerste rundvlees?
Wat is het beste rundvlees?
Welk rundvlees is mals?
Welk rundvlees is het goedkoopst?
Wat zijn de beste vleeskoeien?