Steaks

Video

BBQuality TVBBQuality TV op Youtube

Hoe bak ik een Picanha?

In deze informatieve video delen we niet één, maar twee verrukkelijke manieren om de picanha te bereiden. Het is gelukkig niet zo ingewikkeld als je misschien denkt! Wanneer je dit hebt gedaan, wil je nooit meer anders.

Bij de eerste manier van bereiden staat de manier van garen centraal: ‘reverse sear’. Dit is een BBQ-techniek waarbij het vlees eerst naar een bepaalde kentemperatuur wordt gebracht, om ‘m vervolgens af te grillen.

Bij de tweede methode wordt de picanha geregen aan een spies en daarna naast een vuurbron gegaard.

Laat je inspireren en ontdek nieuwe mogelijkheden om van picanha te genieten. Na het proberen van deze bereidingen zul je nooit meer anders willen!

Meer informatie

Steaks

Steaks bestellen bij BBQuality

Wil je genieten van de beste steaks? Bij BBQuality hebben we een uitgebreid aanbod aan heerlijke steaks! Ontdek ons assortiment en laat je verrassen.

Sappige steaks = perfectie op jouw bord

Steaks zijn er in vele soorten en maten. BBQ-liefhebbers kennen de steak als sappig en mals vlees. Een steak, meestal afkomstig van rundvlees, wordt op de draad gesneden, wat resulteert in een malse textuur bij het bereiden. Steaks hebben niet alleen een heerlijke smaak, maar zijn ook rijk aan onverzadigde vetzuren, wat gunstig is voor de gezondheid van het hart en de vaten. Een overheerlijke én bewuste keuze dus 😉

Jouw steak bereiden als een BBQ master

Of je nu van een sappige ribeye, een malse entrecote of een smaakvolle bavette houdt… Steaks bereiden op de BBQ of kamado vereist geduld.

Allereerst wrijf je het vlees in met zeezout en peper, voeg indien gewenst jouw favoriete rub toe en bereid het op de reverse sear methode op de BBQ. Start met dichtschroeien boven de kooltjes en laat het vervolgens indirect garen voor de perfecte textuur en smaak. Laat het vlees na het bereiden rusten in aluminiumfolie. Zo kunnen de sappen zich gelijkmatig verdelen. Et voilà, jouw super malse, smaakvolle steak!

Ontdek jouw favoriete steaks bij BBQuality

Probeer nu onze diverse steaks en laat ons weten welke jouw favoriet is. Bestel vandaag nog jouw steak bij BBQuality en ontdek de kwaliteit en smaak van onze vleesproducten.

Veelgestelde vragen

Online vlees bestellen, hoe werkt dat?
Hoe wordt het verpakt?
Een BBQuality maandabonnement, wat houdt dat in?
Wat is rundvlees?
Welke soorten rundvlees zijn er?
Wat is het lekkerste rundvlees?
Wat is het beste rundvlees?
Welk rundvlees is mals?
Welk rundvlees is het goedkoopst?
Wat zijn de beste vleeskoeien?