bbq low en slow
Bekijk onze recepten
Asado de Tira Banderita recept
Babi Pangang van buikspek recept
Gezaagde short ribs recept
Bizon short ribs recept
Boston butt recept
Angus short ribs recept
Broodje buikspek recept
SPG short ribs recept
Beef back ribs recept
Spareribs met honing-ketjap marinade recept
Pork belly burnt ends recept
Low en slow chili con carne recept
Angus beef back ribs recept
Super crispy pork belly (buikspek) recept
Boston butt op Griekse wijze recept
Birria beef taco’s recept
Krokant buikspek met zwoerd recept
Noskos spareribs recept
Cherry en Bourbon spareribs recept
Short ribs met loaded potatoes recept
Beef belly burnt ends recept
Cherry Mania Spareribs recept
Short ribs shots recept
Beef belly pastrami recept
Beef bacon recept van beef belly
Beefchetta van beef belly recept
Strong and tipsy dino shortribs recept
Bacon wrapped spareribs recept
Huli Huli beef ribs recept
Canadese bizon short rib NGP recept
Chinese tomatensoep met krokant buikspek recept
USA beef back ribs recept
Spareribs 3 2 1 methode recept
Buikspek umami spiesjes recept
Aziatische buikspek vlecht
Buikspek Gua Bao
Ramenbowl met gerookt buikspek
Porkbelly Coffee and Jack
Pork Belly Porto
Iberico Buikribben Mango Madness
Video
Hoe kan ik spareribs bereiden op de BBQ low en slow?
In dit filmpje laat Dirk zien op welke verschillende manieren je spareribs op de BBQ low en slow kan bereiden. Tevens heeft hij een paar leuke en originele sparerib recepten voor jullie. Hij behandelt onder andere de 3-2-1 methode en het roken van de spareribs.
Claus geeft wat meer uitleg over de verschillende spareribs die er bij ons te koop zijn. Hij heeft het hier over de sparerib met ketting, Iberico spareribs en buikribben(St. Louis ribs).
Wat Dirk onder andere laat zien is hoe je vlies (membraan) kan verwijderen. Ook voorziet hij de sparerib van een rub.
Er is genoeg te zien, dus kijk snel deze aflevering van BBQuality-TV
Meer informatie
BBQ Low en slow
Low en slow dat is iets wat perfect past bij de mooie stukken vlees die wij aanbieden bij BBQuality. Van spareribs, tot briskets, boston butts en short ribs, bedenk een stuk vlees wat je low en slow kan bereiden en wij hebben het in het assortiment.
De beste kwaliteit BBQ low en slow producten
Iedere fanatieke BBQ'er, een beginner of een expert, iedereen gebruikt wel eens de low and slow methode om vooral grote stukken vlees te bereiden en de meest malse gerechten op tafel te zetten. Om dit te bereiken, heb je vlees van de beste kwaliteit nodig, en dat vind je bij BBQuality. Bestel bijvoorbeeld de Angus Beef Hammer of de Brisket USA. Bij ons bestel je altijd de hoogste kwaliteit.
BBQ low en slow bereiding
Low and slow bereiding op de BBQ is een techniek waarbij het vlees op lage temperatuur (rond de 100-135°C) gedurende een lange tijd wordt bereid. Dit zorgt ervoor dat het vlees langzaam en gelijkmatig wordt gegaard, waardoor het heerlijk mals en sappig blijft. Deze methode is ideaal voor grotere en taaiere stukken vlees zoals brisket of spareribs, die door de langzame garing hun vezels afbreken en een heerlijke rooksmaak ontwikkelen.
Ontdek het bij BBQuality
Bij BBQuality willen we je de kans geven om prachtige, grote stukken vlees te ontdekken voor low en slow bereidingen op de BBQ. Bestel vandaag nog en maak er een BBQ-feestje van waarbij je gasten zullen genieten van heerlijke pulled pork. Of je nu kiest voor procureur, een beef hammer of een heel speenvarken, je zult versteld staan van de hoge kwaliteit die wij bieden.
Veelgestelde vragen
Online vlees bestellen, hoe werkt dat?
Wij willen geen onduidelijkheden over het bestellen en verzenden via onze site. We versturen alle producten bevroren. Dit doen we om de temperatuur in de doos zo goed en lang mogelijk te waarborgen. We weten inmiddels uit ervaring dat het verzenden van zowel vers als bevroren vlees in de doos ervoor zorgt dat het bevroren vlees sneller ontdooid door de temperatuurverschillen in de doos.
Hoe wordt het verpakt?
Het door jou bestelde vlees wordt verpakt in een kartonnen doos met dubbele golflaag voor extra isolatie. Daarin komt een extra isolatielaag van gegolfd karton met daarin koelelementen, ook wel icepacks genoemd, om het vlees extra te koelen. De icepacks zorgen ervoor dat de temperatuur langdurig onder de 5 graden blijft. Op deze manier kan het vlees gewoon mee met de koerier en ben je ervan verzekerd dat het vlees zijn gewenste temperatuur behoudt.
Daarnaast zijn de icepacks volledig biologisch afbreekbaar. Je knipt de ontdooide zakjes open, zet de kraan open en de gel kan zo door de gootsteen en het papier bij het oud papier.
Een BBQuality maandabonnement, wat houdt dat in?
Een Box met vers gedraaid gehakt uit onze eigen slagerij. Goed kippenvlees van kippen van een langzaam groeiend ras. En iedere maand 4 heerlijke verrassingsproducten om ook eens iets anders te eten. Iedere eerste donderdag van de maand ontvang je je box met vlees voor 14 maaltijden per maand. Je kan kiezen voor klein (2-3p), middel (3-4p) of groot (4-5p).