Speklappen

Bekijk onze recepten

Smoked Hachee recept | BBQuality

Smoked hachee recept

Ah hachee.... Een heerlijk winterse stoofgerecht. We gaan laten zien hoe je een goede hachee maakt in dit smoked hachee recept.
Bekijk het recept over Smoked hachee recept
Mixed grill rub iberico rack kidijfilet kogelbiefstuk speklap recept

BBQuality Mixed grill

Ontdekt de BBQuality Mixed grill! Deze bestaat uit Iberico racks, kipdijfilet, Angus kogelbiefstuk en speklap. Allemaal met een bijpassende rub!
Bekijk het recept over BBQuality Mixed grill

Speklappen

Bestel de beste speklappen bij BBQuality voor een BBQ festijn!

Op zoek naar de perfecte speklap voor jouw BBQ? Bij BBQuality vind je speklappen van topkwaliteit, gesneden uit de buik van het varken. Dit heeft zo zijn voordelen: buikspek bevat namelijk meer vlees dan rugspek. Dit betekent dat de speklappen lekker dik bevleesd zijn en doorregent met spek. Hierdoor geniet je van sappig en smaakvol vlees. In vergelijking met supermarktopties biedt de BBQuality-speklap een veel betere kwaliteit en smaak. Test het nu zelf!

Probeer onze speciale BBQuality speklap!

Naast de reguliere speklap hebben we bij BBQuality ook onze exclusieve BBQuality speklap in het assortiment. Wat deze speklap zo bijzonder maakt? Het vlees is gemarineerd volgens een geheim recept! Hoewel we je niet alles kunnen vertellen over de marinade, garanderen we dat de BBQuality speklap heerlijk smaakt.

Een leuk feitje om te delen: wist je dat spek al eeuwenlang als een echte lekkernij wordt beschouwd? Het gezegde 'iemand op het spek binden' komt voort uit de verleiding die spek met zich meebrengt. Dit kunnen wij dan ook zeker bevestigen!

Heerlijk, krokante speklappen van de BBQ.

Een lekkere speklap kan op verschillende manieren worden bereid op de BBQ, maar volgens ons is de perfecte speklap het resultaat van een specifieke bereidingswijze. We beginnen door de speklap eerst indirect te bereiden op hoge temperatuur en vervolgens kort boven het vuur te grillen voor dat extra knapperige randje.

Om te beginnen, bereid je de BBQ voor op de indirect methode op 200 graden Celsius. Voeg wat rookhout toe voor extra smaak en leg de speklap op het rooster. Zodra de speklap mooi krokant en donker van kleur is, haal je hem van de BBQ. Voor dat extra knapperige randje grill je de speklap vervolgens nog 2 minuten per kant rechtstreeks boven het vuur.

Let wel op bij het bereiden op de BBQ; het uitlekkende spekvet kan grote vlammen veroorzaken. Beheers het vuur om verbranding te voorkomen en de heerlijke smaak te behouden.

Ontdek de unieke smaak van BBQuality speklappen!

Onze speklappen moét je toevoegen aan jouw lijst met favorieten! Bestel ze nu bij BBQuality en ontdek de unieke smaak en kwaliteit. Maak van je BBQ een waar festijn met deze overheerlijke stukjes vlees!

Veelgestelde vragen

Online vlees bestellen, hoe werkt dat?
Hoe wordt het verpakt?
Een BBQuality maandabonnement, wat houdt dat in?
Wat voor varkensvlees is er allemaal?
Wat is het beste varkensvlees?
Wat is varkensvlees?
Wat is het malste varkensvlees?
Wat kost een kilo varkensvlees?
Buikspek