Drumsticks

Bekijk onze recepten

Kalkoen lolly recept | Kalkoendrumsticks | Kenneth | BBQuality

Kalkoen lolly recept

Ontdek het heerlijke kalkoen lolly BBQ-recept. Maak kennis met de kalkoen lolly, een grotere variant van de kip lolly.
Bekijk het recept over Kalkoen lolly recept
Tasty drumsticks recept | BBQuality

Tasty drumsticks recept

Drumsticks, heerlijk om te kluiven. Vooral als ze smaakvol en sappig zijn. Lees hier een simpel, maar erg tasty drumsticks recept.
Bekijk het recept over Tasty drumsticks recept

Krokante drumsticks uit de oven

Dit keer een krokante variant voor de drumsticks. Niet gefrituurd maar uit de oven. Simpel, maar echt enorm lekker. Een ware traktatie!
Bekijk het recept over Krokante drumsticks uit de oven

Gefrituurde drumsticks met chilisaus

De gefrituurde drumsticks met chilisaus zijn superlekker om zelf te maken. Goede kwaliteit vlees met een heerlijk sausje. Test het zelf!
Bekijk het recept over Gefrituurde drumsticks met chilisaus

Meer informatie

Drumsticks

Drumsticks bestellen bij BBQuality

Bij BBQuality bieden we een uitgebreide selectie van kipdrumsticks aan. We bieden de keuze uit verschillende varianten, waaronder gewone drumsticks, voorgegaarde kipdrumsticks, crispy drumsticks en duurzame kipdrumsticks van Hoeve Hoen kippenvlees. Met deze diverse opties kunnen liefhebbers van kip hun favoriete stukken vinden en genieten van de kwaliteit en variatie die wij aanbieden.

Probeer het eens!

Drumsticks zijn al jaren erg populair op BBQ-feestjes en dat is geen verrassing. Niet alleen zijn ze gemakkelijk te bereiden, maar ze zijn ook gewoon heel erg lekker! Bij BBQuality hebben we een ruim assortiment en kan iedereen genieten van onze drumsticks. 

Hoe bereid ik een drumstick op de BBQ?

Als je ervoor kiest om de drumsticks op de BBQ te bereiden, heb je verschillende opties. Je kunt ze direct boven het vuur grillen, maar ook indirect. Onze voorkeur gaat uit naar het indirect grillen van de drumsticks op een dome temperatuur van 175 graden Celsius tot een kerntemperatuur van 78 graden Celsius. Op deze manier krijgen de drumsticks een heerlijk krokant jasje, terwijl ze van binnen supermals en sappig blijven. Als extra smaakmaker kun je een blokje appel rookhout toevoegen. Zo krijgen je drumsticks de perfecte bereiding met een heerlijke rooksmaak.

Bestel de grillworst bij BBQuality

Bij BBQuality streven we ernaar om de beste kwaliteit BBQ-producten te leveren. Onze drumsticks zijn een echte traktatie voor de liefhebber van BBQen. Bestel vandaag nog en ontdek de kwaliteit en smaak van de drumsticks die BBQuality te bieden heeft.

Veelgestelde vragen

Online vlees bestellen, hoe werkt dat?
Hoe wordt het verpakt?
Een BBQuality maandabonnement, wat houdt dat in?
Wat bepaalt de malsheid van rundvlees?
Welke voedingsstoffen bevat rundvlees?
Wat is het verschil tussen grain-fed en grass-fed?
Wat is rundvlees?
Welke soorten rundvlees zijn er?
Wat is het lekkerste rundvlees?
Wat is het beste rundvlees?
Welk rundvlees is mals?
Welk rundvlees is het goedkoopst?
Wat zijn de beste vleeskoeien?
Diamanthaas