Gourmet

Stel je eigen gourmetschaal samen!

Ben jij ook de standaard gourmetschalen zat en wil je zelf bepalen wat je gaat gourmetten? Dat kan! Pick & Mix: het nieuwe gourmetten! Met keuze uit meer dan 20 exclusieve vlees- en vissoorten. Selecteer je favorieten en geniet! Lees hier verder hoe het werkt.

Gourmet

Wie kent het niet? Gourmetten is een manier van eten die is over komen waaien uit Azië. Met een gezelschap om een tafel, terwijl het gourmetstel in het midden van het gezelschap het werk doet. Kleine stukjes vlees en andere producten in schalen sieren de tafel. Vaak wordt dit nog extra aangekleed met salades, stokbrood en sauzen. Op deze manier kan iedereen in kleine pannetjes, of eventueel direct op de bakplaat, naar eigen inzicht zijn of haar maaltijd samenstellen. Gourmetten is nog steeds een populaire manier om gezellig met elkaar te tafelen en te genieten van al het lekkers dat voor je staat. Het is daarom een veel voorkomende manier van eten tijdens de feestdagen zoals kerst.

De basis voor een goede gourmetavond is – naast een goed gezelschap – vlees dat betaalbaar en kwalitatief hoogstaand is. Hoewel iedereen wel één keer in de zoveel tijd zal  gourmetten, komt men vaak niet verder dan de standaard gourmetschotel van de supermarkt. Daar gaan wij van BBQuality verandering in brengen met onze gourmet producten van kwaliteit. Wij bieden naast onze eigen gourmetschotel een breed assortiment met mini gourmet producten aan waar je zeker de show mee gaat stelen. Op deze manier wordt gourmetten weer helemaal hip, en is het ook buiten de feestdagen om een lekkere manier van vlees bereiden én eten!

 

Gourmetschaal van BBQuality

Wij bieden voor onze klanten die op zoek zijn naar gemak de BBQuality gourmetschotel aan. Deze schotel hebben we met zorg samengesteld met alleen de lekkerste producten uit ons assortiment en waar mogelijk proberen we hier een BBQ twist aan te geven. Zo vind je in onze gourmetschotel bijvoorbeeld:

  • Varkensschnitzel
  • Ossenhaasspiesjes
  • Angus biefstuk
  • Kip spiesjes
  • Kipfilet lapjes
  • Mini BBQuality-burgers
  • Mini BBQuality-worstjes
  • Varkenshaaslapjes

Wanneer je onze gourmetschotel besteld zul je zeker niets tekort komen met ruim 1200 gram kwaliteitsvlees. Mocht je nu echt een grote eter zijn dan kun je je gourmetschotel nog altijd aanvullen met onze lekkere én verassende mini gourmet producten!

Bestel het BBQuality Gourmet pakket

Vega gourmet van BBQuality

Het zelf samenstellen van een gourmetschaal is natuurlijk de perfecte uitkomst voor een lekker avondje eten en borrelen. Daarom hebben wij ook rekening gehouden met de vegetariërs onder ons, zodat iedereen kan genieten. Naast het groot assortiment aan vlees bieden wij ook producten om lekker vegetarisch te gourmetten. Onze groenteballetjes, falafel balletjes en vega nuggets zijn dan ook heerlijke vleesvervangers voor de vega gourmet. Eet jij wel vis? Dan bieden wij ook een ruim assortiment aan vis en schaal- en schelpdieren. Denk hierbij aan garnalen en coquilles, of een vers stukje zalmfilet. 

Mini gourmet producten van BBQuality

Vaak zit er in de standaard gourmetschotel wel iets wat niet echt je smaak is. Daarom hebben we ervoor gekozen om meerdere kleine mini gourmetproducten aan te bieden zodat je zelf je gourmet kunt samenstellen. Zo past het gourmetvlees altijd bij jouw budget en bij jouw eigen smaak. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt met onze mini’s en vele verschillende smaken voorbij laten komen gedurende de avond. Alle mini’s zijn daarnaast ook in normale maten verkrijgbaar op onze website. Wanneer je een mini geproefd hebt en het smaakte naar meer kun je altijd haar grote broer bij ons bestellen!

Probeer dus al onze mini’s en laat je verrassen!

Ook je gourmetvlees bestel je dus gewoon bij BBQuality.nl

Smakelijk!