Dagelijks vlees

Dagelijks vlees voor iedereen

Vlees is een product dat al tijden niet meer weg te denken is uit vele keukens op de wereld. Het staat centraal bij veel gerechten, en mondiaal wordt er zo’n 42 kilo vlees per jaar gegeten. Om jou zo goed mogelijk in deze behoefte te kunnen voorzien, hebben we een ruim aanbod van dagelijks vlees in ons assortiment.

‘Dagelijks vlees’ is een vrij rekbaar begrip. Je zou het kunnen zien als het vlees dat wat toegankelijker is. Dit betekent dat je het in relatief minder tijd kunt bereiden, ideaal op dagen dat je net even wat minder tijd hebt. Dit betekent echter niet dat dit vlees minder lekker is. Integendeel, wat is er nu lekkerder dan een heerlijk, sappig stukje vlees na een lange dag? Even lekker bijkomen aan tafel. BBQuality doet de rest!

Heb je juist wat langer de tijd om vlees te bereiden? Dan kan je het dagelijks vlees juist specialer klaarmaken! Vaak wordt er bij dagelijks vlees gedacht aan vlees dat snel klaar is, maar ook met kip, rund of varkensvlees kunnen heerlijke gerechten worden bereid. Kijk hiervoor eens bij onze recepten pagina of ga aan de slag met verschillende rubs om dagelijks vlees nog meer smaak te geven.

BBQuality staat voor betaalbaar kwaliteitsvlees. 

Chat met ons op WhatsApp