Burgers

Bekijk onze recepten

Video

BBQuality TVBBQuality TV op Youtube

Hoe maak en bak ik een hamburger? - BBQuality

In deze aflevering laat Dirk zien hoe je met rundergehakt van de Nederlandse dubbeldoel runderen twee verschillende burgers maakt. Één variatie is met alleen wat peper en zout, de andere variatie is een burger met hierin een heerlijke blauwkaas. Tevens laat hij zien hoe je de burger kan bereiden op de BBQ. 

Het dubbeldoel rund staat bekend om zijn veelzijdigheid en uitstekende vleeskwaliteit. Deze runderen zijn niet alleen gekoesterd voor hun melk, maar ook voor hun sappige en malse vlees. En wat is een betere manier om dit prachtige product te vieren dan met twee smaakvolle burgerrecepten?

Dus, of je nu een traditionele burgerliefhebber bent of iemand die graag experimenteert met gedurfde smaken; het wordt gegarandeerd een smakelijke ervaring!

Meer informatie

Burgers

Burgers online bestellen bij BBQuality

De hamburger is een van de meest toegankelijke stukken vlees die er is. In alle soorten, en in alle maten. Bij BBQuality sluiten we hier graag op aan met een ruim aanbod van verschillende soorten burgers. Samengesteld uit het beste gehakt, zelf gemaakt in onze eigen slagerij. Weet jij trouwens waar de naam ‘hamburger’ vandaan komt? De naam hamburger is afkomstig uit de Duitse stad Hamburg. Hier is de traditie ontstaan van de platgedrukte gehaktballen die men serveerde op ronde broodjes. Deze naam is door Duitse emigranten meegenomen naar Amerika en inmiddels is de naam hamburger een wereldwijd begrip.

Verschillende soorten burgers

Zoals aangegeven beschikken we bij BBQuality over een ruim aanbod van hamburgers. Zo hebben we onze eigen BBQuality burgers, maar ook de angus-variant en de Nederlandse DubbelDoel-variant. We beschikken zelfs over hamburgers samengesteld volgens eigen recept! Dit zijn bijvoorbeeld de jalapeño cheddar burger en de Wagyu burger. Zoals je leest hebben we dus een heel ruim burger-assortiment. Allemaal sappig, allemaal mals. Wij begrijp dat je moeilijk kan kiezen. Daarom hebben we ook het burgerpakket, waarin al deze toppers de revue zullen passeren. Hierdoor kun je zelf je eigen favorieten kiezen!

Burgers bereiden op de BBQ of kamado

“Burgers bereiden op de BBQ of kamado is een smaakvolle kunst die elke grillmeester kan waarderen. Ontdek onze tips en trucs voor de perfecte gegrilde burgers. Van de juiste kruiden tot de ideale grilltemperatuur, wij delen de geheimen voor sappige, smaakvolle burgers die je smaakpapillen zullen verwennen. Ga aan de slag en maak van je volgende BBQ een culinair feest met onze burgerbereidingstips

Koop bij BBQuality je burgers

Ben je klaar om je BBQ-ervaring naar een hoger niveau te tillen? Het is tijd om kennis te maken met de burgers van BBQuality. In ons assortiment vind je alleen de allerbeste vleeswaren, waarbij onze burgers een ereplaats innemen. Bestel voor 24:00 uur en ontvang de volgende dag jouw zorgvuldig verpakte burgers van topkwaliteit. Laat je betoveren door de smaakexplosie en de kwaliteit die BBQuality te bieden heeft. Aarzel niet langer en haal nu de allerbeste burgers in huis voor je volgende diner of BBQ!

Veelgestelde vragen

Online vlees bestellen, hoe werkt dat?
Hoe wordt het verpakt?
Een BBQuality maandabonnement, wat houdt dat in?
Wat bepaalt de malsheid van rundvlees?
Welke voedingsstoffen bevat rundvlees?
Wat is rundvlees?
Welke soorten rundvlees zijn er?
Wat is het lekkerste rundvlees?
Wat is het beste rundvlees?
Welk rundvlees is mals?
Welk rundvlees is het goedkoopst?
Wat zijn de beste vleeskoeien?
Wat voor varkensvlees is er allemaal?
Wat is het beste varkensvlees?
Wat is varkensvlees?
Wat is het malste varkensvlees?
Wat kost een kilo varkensvlees?
Burgers
Hamburger