Picanha

Bekijk onze recepten

Video

BBQuality TVBBQuality TV op Youtube

Hoe bak ik een Picanha? - BBQuality

In dit filmpje laten we twee verschillende bereidingen zien van de Picanha. Beide erg leuk om te doen! Picanha bereiden is helemaal niet zo moeilijk en wanneer je hebt eenmaal gedaan hebt wil je waarschijnlijk nooit meer anders.

De Picanha, een prachtig stuk vlees dat vaak de show steelt op BBQ-evenementen en etentjes, heeft een bijzondere allure. Bekend om zijn sappige textuur en rijke smaak, is het een favoriet onder vleesliefhebbers. In de nieuwste video die we voor je hebben samengesteld, onthullen we de geheimen achter twee bijzondere bereidingswijzen van dit topstuk.

Bovendien biedt de video nuttige tips en trucs over het selecteren van het perfecte stuk Picanha, het voorbereiden ervan en, natuurlijk, het grillen zelf. Dus, naast het genieten van een boeiende kookdemonstratie, zul je ook praktische kennis opdoen die je kunt toepassen bij je volgende BBQ-sessie.

Meer informatie

Picanha

Picanha bestellen bij BBQuality

Picanha, ook wel bekend als staartstuk, is een exclusief stuk rundvlees dat bekend staat om zijn malse textuur en rijke smaak. Bij BBQuality maken we het bestellen of kopen van de meest hoogwaardige Picanha een fluitje van een cent. Of je nu kiest voor een stuk van een Black Angus rund of een ander kwaliteitsras, je bent verzekerd van een topstuk vlees dat een ware ster zal zijn in jouw culinaire creaties. Ontdek de diepe, rijke smaken en de sublieme malsheid die onze zorgvuldig geselecteerde Picanha te bieden heeft. Bereid het op de BBQ of in de oven voor een ongeëvenaarde smaakervaring die je gasten nog lang zullen herinneren. Bestel vandaag nog en proef de kwaliteit waar BBQuality voor staat.

Probeer de unieke Angus picanha uit Canada

Dompel jezelf onder in een smaakervaring die zijn gelijke niet kent met de Angus picanha uit Canada. Dit bijzondere stuk vlees komt van runderen die met zorg zijn grootgebracht op een gebalanceerd dieet van onder meer hop en maïs, een dieet dat maar liefst 180 dagen duurt. Deze zorgvuldige voeding zorgt voor een onvergelijkbare malsheid die precies tussen rosbief en dikke lende in ligt. 

Bij BBQuality zijn we trots op het feit dat we je dit exclusieve product kunnen aanbieden, een product dat al door velen is geprobeerd en geliefd is bevonden. We nodigen je uit om het zelf te ervaren; de sappigheid, de malsheid, en de ongeëvenaarde smaak van onze Angus picanha. Bestel nu en laat je verrassen door de premium kwaliteit die BBQuality te bieden heeft.

Picanha: de kunst van het bereiden op de BBQ of kamado

Wanneer je begint met het bereiden van dit stukje vlees, zorg er dan voor dat je de vetkant van het vlees gekruist insnijdt. Wrijf het daarna in met zeezout en wat peper. Je kunt het vlees uiteraard voorzien van wat rub, maar dat is helemaal aan jou.

Picanha bereiden op de BBQ of kamado vergt een fijne balans tussen de juiste temperatuur en timing. Verwarm je BBQ of kamado tot 160°C en gaar het vlees indirect tot een kerntemperatuur van 52°C bereikt is voor een rosé midden. Voeg een prachtige, krokante korst toe door het aan elke kant kort op hoge temperatuur te grillen. Laat het vlees even rusten en snijd het dan tegen de draad in om de optimale malsheid te behouden. Het resultaat is een onvergetelijke smaakervaring.

Koop je Picanha bij BBQuality

Sta je klaar om je BBQ naar een hoger niveau te tillen? Het is tijd om kennis te maken met de picanha van BBQuality. In ons assortiment vind je de crème de la crème van vleeswaren, waar picanha een prominente plek inneemt. Maak het jezelf gemakkelijk door voor 24:00 te bestellen en ontvang de volgende dag je pakket, met daarin een met zorg verpakt stuk picanha van topkwaliteit. Laat je verrassen door de smaaksensatie en kwaliteit die BBQuality je biedt. Waar wacht je nog op? Haal nu het beste stukje vlees in huis voor je volgende diner of BBQ!

Veelgestelde vragen

Online vlees bestellen, hoe werkt dat?
Hoe wordt het verpakt?
Een BBQuality maandabonnement, wat houdt dat in?
Wat is het verschil tussen grain-fed en grass-fed?
Wat is rundvlees?
Welke soorten rundvlees zijn er?
Wat is het lekkerste rundvlees?
Wat is het beste rundvlees?
Welk rundvlees is mals?
Welk rundvlees is het goedkoopst?
Wat zijn de beste vleeskoeien?
Picanha