Spiezen

Bekijk onze recepten

Wildzwijn spiezen recept

In deze video van het wildzwijn spiezen recept gaan we de smaken van het vlees naar nieuwe hoogten tillen. Het begint allemaal met een heerlijke marinade. Hiervoor gebruiken we rode wijnazijn als basis. Die zorgt niet alleen voor subtiele zuurheid, maar helpt ook om het vlees mals te maken. De marinade wordt nog lekkerder gemaakt met een mix van kruiden en uien. 

Door het wildzwijnvlees te laten rusten in de marinade, krijgt het de kans om alle smaken op te nemen en zich voor te bereiden op het grillen. De combinatie van de rode wijnazijn, kruiden en uien zorgt ervoor dat het vlees een overheerlijke smaak krijgt.

Het grillen van het vlees is het moment waarop de marinade tot leven komt. Het resultaat is een prachtig gegrilde textuur aan de buitenkant, terwijl het vlees binnenin sappig en smaakvol blijft. Per-fect!

Meer over onze Spiezen

Bestel jouw favoriete spiezen bij BBQuality

Bij BBQuality begrijpen we dat een BBQ niet compleet is zonder heerlijke spiezen. Daarom bieden wij niet alleen vleessnippers aan om de perfecte saté te maken, maar gaan we een stap verder met unieke en smaakvolle opties. Ontdek ons diverse aanbod, waaronder bijvoorbeeld de Ossenhaasspies. Topkwaliteit vlees met onze heerlijke BBQuaility Steak Rub.

Probeer de Ossenhaasspies met BBQuality steak rub

Onze Ossenhaasspies is gemaakt van topkwaliteit ossenhaas puntjes. Het vlees is gekruid met onze BBQuality steak rub voor net dat beetje extra smaak. Een heerlijke combinatie om de allerlekkerste BBQ-spies op tafel te zetten en te serveren aan je BBQ-vrienden.

Je spiezen perfect gegrild op de BBQ

De spiezen kunnen zowel indirect als direct worden bereid op de BBQ. Kies je voor directe bereiding, dan adviseren we om de spiezen regelmatig te draaien boven het vuur. Deze bereidingswijze kan ook worden toegepast op het fornuis in een (grill)pan. Ook hier is het belangrijk het vlees regelmatig te blijven draaien voor een perfecte garing.

Ontdek jouw favoriete spiezen bij BBQuality

BBQuality staat bekend om het leveren van hoogwaardig vlees, en onze spiezen vormen daarop geen uitzondering. Ons aanbod varieert en we blijven vernieuwen om je steeds nieuwe smaken te bieden. Of je nu gaat voor de subtiele smaak van kipspiesjes, de varkenshaas spies of andere heerlijke opties, bij BBQuality ontdek je jouw favoriete spiezen.

Trakteer jezelf en jouw gasten op een heerlijk gerecht met onze smaakvolle spiezen. Bestel vandaag nog en laat jouw BBQ-feest beginnen!

Veelgestelde vragen

Online vlees bestellen, hoe werkt dat?
Hoe wordt het verpakt?
Een BBQuality maandabonnement, wat houdt dat in?
Welke soorten rundvlees zijn er?
Wat voor varkensvlees is er allemaal?
Wat is het beste varkensvlees?
Wat is varkensvlees?
Wat kost een kilo varkensvlees?