Gehakt

Bekijk onze recepten met gehakt

Video

Wist je dat BBQuality elke dag zijn eigen gehakt vers produceert?

Bij BBQuality gaan we voor kwaliteit, en dat begint met dagelijks vers gehakt van zorgvuldig geselecteerd vlees. Of het nu gaat om rund, gemengd, kalf of lamsgehakt, bij BBQuality draaien we al dit gehakt vers in de gehaktmolen. Het resultaat? Vers en mals gehakt met de juiste vlees/vetverhouding voor de echte heerlijke gehaktsmaak. Als je gehakt bestelt bij BBQuality, ga je voor de beste kwaliteit gehakt.

Bekijk hier de YouTube video over de dagelijkse gehaktproductie bij BBQuality.

Meer informatie

Gehakt

Bestel het beste gehakt online bij BBQuality

Bij BBQuality bestel je eenvoudig het lekkerste gehakt van topkwaliteit. Naast de standaard gehaktsoorten vind je bij BBQuality ook bijzondere gehaktsoorten. Ontdek verschillende gehaktsoorten zoals herten– of angus gehakt. BBQuality staat garant voor meer dan gewoon gehakt – wij bieden een unieke smaakbeleving, de hoogste kwaliteit, rechtstreeks uit onze eigen slagerij, maar dan online.

De perfecte bereiding van gehakt op de BBQ

Leer met onze gehakt recepten hoe je onze diverse gehaktsoorten perfect kunt bereiden op de BBQ. Of je nu kiest voor lamsgehakt of gemengd gehakt, de mogelijkheden zijn eindeloos. Onze vacuümverpakking zorgt ervoor dat alle sappen behouden blijven, het BBQuality-gehakt langer vers blijft en de hygiëne gewaarborgd is. Ontdek nieuwe recepten en technieken en maak gebruik van onze rubs en sauzen om jouw gehaktgerechten nog smaakvoller te maken.

Ontdek het gehakt bij BBQuality

Met BBQuality kies je voor gehakt van slagerskwaliteit en het gemak van online bestellen. Geniet van het lekkerste en meest smaakvolle gehakt op tafel. Voor meer informatie bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op!

Veelgestelde vragen

Online vlees bestellen, hoe werkt dat?
Hoe wordt het verpakt?
Een BBQuality maandabonnement, wat houdt dat in?
Wat is rundvlees?
Welke soorten rundvlees zijn er?
Wat is het lekkerste rundvlees?
Wat is het beste rundvlees?
Welk rundvlees is mals?
Welk rundvlees is het goedkoopst?
Wat voor varkensvlees is er allemaal?
Wat is het beste varkensvlees?
Wat is varkensvlees?
Wat is het malste varkensvlees?
Wat kost een kilo varkensvlees?
Hamburger