Koteletten

Bekijk onze recepten

Gegrilde lamskoteletten recept met gepofte biet, geitenkaas en knoflook-honing muntsaus | BBQuality

Gegrilde lamskoteletten recept

Gegrilde lamskoteletten recept met gepofte biet, geitenkaas en knoflook-honing muntsaus. De lamsrack krijgt een snelle bereiding.
Bekijk het recept over Gegrilde lamskoteletten recept
Lamskotelet met appelstroop en salie recept | BBQuality

Lamskotelet met appelstroop en salie recept

Lamskotelet met appelstroop en salie recept. Deze combinatie is met appelstroop, balsamico en saliekruid. Daarbij frisse kersen en walnoten. Lekker!
Bekijk het recept over Lamskotelet met appelstroop en salie recept
Lamskotelet met muntsaus recept

Mele’s Lamskotelet met muntsaus recept

Een simpel, maar oh zo lekker lamsvlees recept. Met een klein beetje tijd, yoghurt, kruiden en 2 lamsracks zorg je voor een heerlijk diner voor 4 personen.
Bekijk het recept over Mele’s Lamskotelet met muntsaus recept
Volwaard Kipkotelet met vel | BBQuality

Kipkotelet bereiden op de BBQ, basisrecept

Wil je een Kipkotelet bereiden op de BBQ? Bij BBQuality bieden we je allerlei basisrecepten aan voor de BBQ. Kijk snel op onze pagina voor het basisrecept.
Bekijk het recept over Kipkotelet bereiden op de BBQ, basisrecept

Meer informatie

Ontdek de verschillende koteletten bij BBQuality

Bij BBQuality vind je een uitgebreid assortiment aan koteletten, verkrijgbaar in verschillende vleessoorten zoals lam, rund, kip of varken. Bij BBQuality hebben wij hebben de beste kwaliteit koteletten voor elke bereidingswijze. Of je ze nu wilt grillen op de BBQ, bakken in de oven of bereiden in de pan, met onze koteletten geniet je keer op keer van een heerlijke maaltijd.

Probeer de koteletten bij BBQuality

Koteletten zijn gesneden stukken vlees met een bot eraan, meestal afkomstig van het ribgedeelte of de rug van het dier. Ze kunnen worden gesneden uit verschillende soorten vlees, zoals varken, lam, rund of kip. Koteletten staan bekend om hun sappigheid, vaak versterkt door het bot dat smaak vasthoudt tijdens het bereiden. Deze veelzijdige stukken vlees kunnen op verschillende manieren worden bereid, waaronder grillen, bakken, braden of stoven, en ze zijn geliefd om hun heerlijke smaak en malsheid.

Hoe bereid je een lamskotelet op de BBQ?

Bereid je BBQ voor op direct grillen en stel de temperatuur in op ongeveer 200 graden Celsius. Grill de lamskotelet 3 minuten aan elke kant en begin dan de kerntemperatuur te meten. Zodra de lamskotelet een kerntemperatuur van 52 graden Celsius bereikt, haal je hem van het rooster en laat de lamskotelet even rusten. Tijdens het rusten zal de steak nog een paar graden doorgaren en perfect medium rare worden.

Ontdek de koteletten steak bij BBQuality

Ga jij de uitdaging aan en ontdek de veelzijdigheid van de koteletten? Bestel jouw kotelet vandaag nog bij BBQuality en laat je verrassen door de smaak en kwaliteit die wij bieden. 

Veelgestelde vragen

Online vlees bestellen, hoe werkt dat?
Hoe wordt het verpakt?
Een BBQuality maandabonnement, wat houdt dat in?