Varken

Varkensvlees online kopen

Geen probleem bij BBQuality. Je bestelt jouw favoriete stuk varkensvlees snel en gemakkelijk online. Varkensvlees kopen was nog nooit zo makkelijk. Bij BBQquality vind je de kwaliteit van je lokale slager, gecombineerd met gemak van je favoriete webshop. Ideaal toch? We hebben veel varkensvlees soorten. Van buikspek tot Spaanse Iberico spareribs.


De keuze is reuze. We hebben voor iedereen een lekker stuk mals varkensvlees van de hoogste kwaliteit. We blijven tenslotte slagers van beroep. We werken dan ook uitsluitend samen met de beste veehouderijen. Het varkensvlees dat je bij ons kunt kopen is dan ook afkomstig van dieren die een goed leven hebben gehad. Neem onze bavette bijvoorbeeld.


Varkensvlees bestellen, hoe werkt dat dan?

Heel simpel eigenlijk. We verpakken jouw varkensvlees vacuüm en sturen het bevroren op. Hier zie je precies hoe het werkt. Vandaag besteld, is morgenavond een bezorger op de stoep. Handig toch? Zo beschik jij daags na jouw bestelling al over je varkensvlees. Klaar om te bbq’en, te bakken of te braden.


Varkensvlees kun je op allerlei soorten manieren bereiden

Ons assortiment varkensvlees is veelzijdig. Je kunt een hoop kanten op wat de bereiding betreft. Maak burgers, slow grill rib-eye of barbecue worstjes. Hot and fast, of low and slow. Hoe en wat je ook wilt bereiden, varkensvlees is geschikt voor ieder moment. Benieuwd naar al onze recepten voor varkensvlees? Bekijk ze hier.


En wist je dat we unieke rubs en sauzen hebben waarmee je jouw varkensvlees nog lekkerder maakt? Waaronder deze speciale ‘pork rub’. Zo zorg je voor een bijzondere en volledige smaakbeleving. Jouw gerecht wordt net even een tikkie smaakvoller.

Hoe zit het met de duurzaamheid?

Goede vraag! Wij vinden dit erg belangrijk. Het varkensvlees dat je bij ons koopt is dan ook afkomstig van de beste veehouderijen die al hun dieren een goed leven gunnen. De dieren hebben fatsoenlijke voeding gehad, zoals een speciale mix van granen, en ze hebben vrij kunnen grazen. Ook zijn zij geslacht binnen een straal van 10 kilometer van de veehouderij. Zo hebben zij zo min mogelijk stress ervaren.


Dit merk je in de kwaliteit van het varkensvlees. Ons varkensvlees is dan ook vrij van toegevoegd zout en vocht zoals je dat wel bij de supermarkt gewend bent. Tijdens het bakken ga je het verschil dan ook meteen merken. Er komt veel minder vocht vrij. Met BBQuality ga je voor het beste varkensvlees, waarbij het welzijn van het dier centraal heeft gestaan.


Meer weten?

Kijk dan eerst even of je vraag wordt beantwoord bij de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag daar niet tussen? Dan mag je altijd contact met ons opnemen!