Procureur

Bekijk onze recepten

Video

BBQuality TVBBQuality TV op Youtube

Hoe maak ik Pulled pork van procureur? - BBQuality

In deze aflevering laat Dirk verschillende bereidingen van de procureur zien. Ook legt hij uit wat het verschil is tussen een boston butt en de procureur.

De eerste bereiding is het maken van een broodje shoarma op de BBQ. Eerst worden er dunne lapjes van de procureur gesneden. Vervolgens wordt het vlees van een eigen gemaakt kruidenmengsel voorzien. De shoarmareepjes worden daarna op een hoge temperatuur gegrild. Het gerecht wordt afgemaakt met een krokant broodje en een lekker huisgemaakt sausje.

In de tweede bereiding laat Dirk zien hoe je op de BBQ of Kamado van de varkensprocureur pulled pork kan maken. Hij begint met het kruiden van de varkensnek met onze BBQuality pork rub. Daarna legt hij een en ander uit over de kerntemperaturen die het vlees gaat bereiken. Ook legt hij uit hoe je met verschillende soorten rookhout het vlees een extra smaakje mee kan geven. Daarna gaat de BBQ zijn werk doen. Uiteindelijk maakt hij er een heerlijke broodje hamburger van De hamburger die hij gebruikt is er één van onze hardlopers uit ons ruime hamburgerassortiment. De Nederlandse dubbeldoel burger. Kijk dus snel verder voor het eindresultaat.

Meer informatie

Procureur

Procureur bestellen bij BBQuality

Heb je ooit al gehoord van een procureur? Als het antwoord nee is, dan wordt het hoog tijd om kennis te maken met dit verborgen juweeltje. De varkensprocureur is een prachtig gemarmerd stuk vlees boordevol smaak. Dit zachte vlees is perfect geschikt voor langzaam garen op lage temperaturen, maar zoals je in onze recepten en op de nieuwe aflevering van BBQuality-TV kunt zien, zijn de mogelijkheden eindeloos. Wist je trouwens dat er een interessant verhaal schuilt achter de naam? Het woord procureur komt van advocaat of woordvoerder, en dit vlees is dan ook een vooraanstaand deel van het varken, gelegen direct achter de kop. Misschien wat vergezocht, maar zeker grappig!

Probeer het eens: procureur

Ook al is het misschien nieuw voor je, pulled pork klinkt je vast bekend in de oren. Pulled pork is een gerecht dat zijn oorsprong heeft in de Verenigde Staten en is gemaakt van varkensprocureur. In de zuidelijke staten is het een ware delicatesse, en inmiddels heeft het zijn weg gevonden naar de rest van de wereld. Pulled pork is eigenlijk procureur die heel langzaam wordt gegaard en vervolgens in kleine stukjes wordt getrokken. Je kunt het eten zoals het is, toevoegen aan salades of serveren op een broodje. De mogelijkheden zijn eindeloos!

BBQ of kamado: procureur bereiden

Wil je het beste uit je procureur halen? Dan is slow cooking de sleutel tot succes. Langzaam en laag garen is de manier om deze heerlijke delicatesse te bereiden. Zodra het de perfecte temperatuur heeft bereikt, is het vlees onweerstaanbaar lekker! Gebruik bijvoorbeeld twee vorken om de procureur uit elkaar te trekken, en het resultaat is botermals, overheerlijk vlees dat smelt in je mond.

Of je nu de BBQ of kamado verkiest, onze procureur is perfect geschikt voor deze bereidingswijze. Bij BBQuality garanderen we de hoogste kwaliteit, zodat je kunt genieten van een smaakvolle en malse maaltijd.

Ontdek het bij BBQuality

Bij BBQuality willen we je kennis laten maken met de veelzijdige wereld van procureur. Bestel vandaag nog en ontdek nieuwe culinaire avonturen. Of je nu kiest voor pulled pork, slow cooking, of andere bereidingswijzen, je zult versteld staan van de smaak en textuur van dit vlees.

Kies voor kwaliteit en ontdek de mogelijkheden van procureur bij BBQuality. We brengen de wereld van smaak naar jouw keuken. Bestel nu en geniet van een heerlijke maaltijd met procureur van de hoogste kwaliteit. Je culinaire reis begint hier.

Veelgestelde vragen

Online vlees bestellen, hoe werkt dat?
Hoe wordt het verpakt?
Een BBQuality maandabonnement, wat houdt dat in?
Wat voor vlees is procureur?
Wat voor varkensvlees is er allemaal?
Wat is het beste varkensvlees?
Wat is varkensvlees?
Wat is het malste varkensvlees?
Wat kost een kilo varkensvlees?