BBQ worsten

Bekijk onze recepten

Video

BBQuality TVBBQuality TV op Youtube

Verse BBQ worsten van de BBQ

In deze YouTube-video laat Dirk zien hoe je met een prachtige verse BBQ worst van puur varkensvlees een heerlijke rookworst tevoorschijn tovert. Het proces? Een eitje! Dirk onthult alle stappen, zodat jij vol vertrouwen en enthousiasme zelf aan de slag kunt gaan.

De rookworst is de perfecte toevoeging voor je stamppotgerechten! Dirk laat zien hoe hij de verse worst, indirect bereid op beuk en eiken houtsnippers. Zeg nu zelf, dat ziet er goed uit toch?! Dus waar wacht je nog op? Bekijk de video en ga snel zelf aan de slag met het maken van je eigen rookworst.

Meer informatie

BBQ Worsten

Het uitgebreide assortiment BBQ worsten bij BBQuality

De BBQ-worst is absoluut een klassieker als het gaat om vlees bereiden op de BBQ. Het is de perfecte toevoeging aan jouw BBQ-feestje. Bij BBQuality hebben we een ruim assortiment aan BBQ-worsten, zodat je eindeloos kunt variëren in smaak en vleessoorten. Dankzij de verschillende stukken vlees is de BBQ-worst voor iedereen toegankelijk. Benieuwd naar de diverse smaken van onze BBQ-worsten? Bekijk dan snel onze varianten van BBQ-worst.

Geniet van onze ambachtelijke BBQ worst

Doordat wij veel van onze BBQ-worsten zelf maken, kunnen wij de perfecte smaak samenstellen. Het vlees wordt in de slagerij van BBQuality gemalen, en de kruiden worden toegevoegd volgens een geheim recept! Daarna voegen we een beetje bouillon toe voor extra smaak. Dan komt deel twee van het geheim: het mengen. De temperatuur moet perfect zijn en je moet precies lang genoeg mengen. Te kort mengen resulteert in een korrelige worst, terwijl te lang mengen leidt tot een taaie worst. De binding moet zodanig zijn dat het vlees na het wellen zijn vet vasthoudt. Als de structuur precies goed is, wordt het vlees in het ‘vel’ geperst. Zo krijg je de ideale worst, en dat wil je natuurlijk proeven.

De perfecte bereiding van onze ambachtelijke BBQ worsten

Onze BBQ-worst gril je natuurlijk het lekkerst op de BBQ. Maak de BBQ of kamado klaar voor direct gebruik met een dometemperatuur van 180 tot 200 graden. Zodra de BBQ op temperatuur is, gril je de BBQ-worst boven het vuur en keer je de worst regelmatig om met een BBQ-tang totdat je een knapperig velletje hebt en de worst een beetje begint te zweten. Je kunt de BBQ-worst op allerlei manieren serveren: maak er een broodje worst van in combinatie met tomaat, augurk en een lekkere saus, serveer ze aan een spies met stokbrood en een salade, of als bijgerecht bij jouw favoriete stamppot.

Ontdek de kwaliteit van de BBQ worsten bij BBQuality

Bij BBQuality streven we ernaar om de beste kwaliteit BBQ-producten te leveren. Onze BBQ worsten zijn een echte traktatie voor de liefhebber van goed vlees en barbecueën. Bestel vandaag nog en ontdek de kwaliteit en smaak van de BBQ worsten die BBQuality te bieden heeft.

Veelgestelde vragen

Online vlees bestellen, hoe werkt dat?
Hoe wordt het verpakt?
Een BBQuality maandabonnement, wat houdt dat in?
Wat is rundvlees?
Welke soorten rundvlees zijn er?
Wat is het beste rundvlees?
Wat is het beste varkensvlees?
Wat is varkensvlees?
Wat is het malste varkensvlees?
Wat kost een kilo varkensvlees?