New York Hotdogs 2.0 recept

New York hotdogs 2.0 recept | BBQuality

Inleiding

Nog net voor de coronapandemie ben ik met mijn vrouw naar New York gegaan; fantastische ervaring voor elke foodie! De typische hotdog uit een kraam mocht natuurlijk niet ontbreken. Dit New York Hotdogs 2.0 recept brengt mij daarom ook terug naar de Big Apple.

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten voor 4 personen

Naar smaak toevoegen

Benodigdheden

Voorbereiding

Begin met het maken van de kaassaus. Doe een eetlepel olijfolie in een pan en bak hier een gesneden sjalot in. Wanneer deze glazig begint te worden, blus 'm af met de witte wijnazijn. Laat dit even inkoken en voeg de kookroom toe. Breng dit aan de kook en haal van het vuur af, terwijl je de geraspte kaas al roerend toevoegt. Voeg peper toe naar smaak.

BBQ

Grill de hotdogs en ontbijtspek op directe hitte op de barbecue en verhit de broodjes kort op je grillrooster. Zodra de hotdogs klaar zijn, kan je het broodje gaan opbouwen.

Snijd de broodjes bovenin in en voorzie ze van wat Saus Guru Bigger than Mack sauc. Doe er eventueel nog wat Spicy Onions bij en leg de Jalapeño cheddar worst erop. Doe de kaassaus en het krokante ontbijtspek over jouw échte New York Hotdogs. Enjoy!

Heb je mijn New York Hotdogs 2.0 recept gemaakt en plaats je dit op Instagram? Tag dan @grilltimster en ik plaats je gerecht in mijn story.

Bekijk hier de website van Grilltimster.