Voorgegaard

Bekijk onze recepten

BBQ brioche curryworst recept | Van Dils curryworst | BBQ_Rookie | BBQuality

BBQ brioche curryworst recept

Een curryworst is heerlijk met friet, maar het is ook fantastisch met brioche brood. Lees het in dit BBQ brioche curryworst recept.
Bekijk het recept over BBQ brioche curryworst recept
van Dils curryworst recept | Maikel | BBQuality

Curryworst recept met pretzel buns

Curryworst recept met pretzel buns, worst op zijn Duits. heerlijke curryworst in een pretzelbroodje met gebakken uien.
Bekijk het recept over Curryworst recept met pretzel buns
Tosti van Dils curryworst recept | BBQuality

Tosti van Dils curryworst recept

Als je nou eens wat anders op je tosti wilt, probeer dan eens dit Tosti van Dils curryworst recept. Wat een heerlijk gevulde tosti krijg je dan!
Bekijk het recept over Tosti van Dils curryworst recept
van Dils Curryworst recept | BBQuality

van Dils curryworst recept

Curryworst, dat is ik toch wel één van mijn favoriete worstgerechten van onze oosterburen. Dit van Dils Curryworst recept is simpel, maar erg lekker!
Bekijk het recept over van Dils curryworst recept

BBQuality TV

Curryworst recept met pretzel buns!

In deze aflevering laat Maikel van MaikelsBBQ zien hoe je heerlijke van Dils curryworsten bereidt met zelfgemaakte pretzel buns. De curryworsten zijn al voorgegaard, het vraagt alleen even wat tijd om de pretzel buns te maken, maar dan zet je wel een fantastisch broodje curryworst op tafel.

Voor de pretzel buns heeft Maikel zelf een deeg gemaakt dat hij laat rijzen. Vervolgens kneedt hij het deeg in de juiste vorm, legt het in een kookbad en bakt het daarna af in de oven. Het resultaat zijn prachtige pretzel buns die perfect passen bij de curryworsten.

Nadat de pretzel buns klaar zijn, gaat Maikel aan de slag met de van Dils curryworsten. Hij snijdt de worsten kruislings in en grilt ze tot ze een mooie kleur hebben. Vervolgens legt hij de worsten in een ovenschaal en giet de van Dils currysaus eroverheen. Laat de saus goed warm worden en je hebt de perfecte curryworsten gemaakt.

Bekijk snel deze aflevering en laat je inspireren door Maikel's heerlijke curryworsten met pretzel buns.

Meer informatie

Voorgegaarde producten

Bij BBQuality begrijpen we dat je niet altijd de tijd hebt om tijdens een drukke werkweek of bij een feestje alles vers te bereiden. Daarom bieden wij ook voorgegaarde producten aan van de beste kwaliteit. Of het nu gaat om voorgegaarde spareribs, kippenvleugels of heerlijke van Dils curryworsten, wij hebben een breed assortiment aan voorgegaarde producten waarmee jij eenvoudig heerlijke BBQ-gerechten op tafel zet.

Groot assortiment voorgegaarde producten

Bij BBQuality bieden we een groot en steeds groeiend assortiment aan voorgegaarde producten aan. We merken dat er steeds meer vraag is naar de lekkerste stukken vlees van de beste kwaliteit, ook op drukke werkdagen. Daarom helpen we je graag een handje door de beste stukken vlees voor te garen, zodat jij altijd kunt genieten van ons heerlijke vlees.


De perfecte bereiding van onze voorgegaarde producten

Onze voorgegaarde producten zijn allemaal al een keer naar de juiste temperatuur gebracht waardoor ze alleen nog maar opgewarmd dienen te worden. Dit kan op de BBQ, in een normale oven of stoomoven en sommige voorgegaarde producten ook in een pan op het fornuis. 

Ontdek het bij BBQuality

Bij BBQuality hebben we een passie voor hoogwaardig vlees, en voorgegaarde producten zijn daar geen uitzondering op. Ontdek de beste kwaliteit in ons assortiment en geniet heerlijke stukken vlees bij jouw thuis. Of je nu kiest voor de voorgegaarde spareribs of de voorgegaarde kippenvleugels, wij staan klaar om jouw bestelling met zorg te verwerken en bij jouw thuis te bezorgen.

Veelgestelde vragen

Online vlees bestellen, hoe werkt dat?
Hoe wordt het verpakt?
Een BBQuality maandabonnement, wat houdt dat in?