Tosti van Dils curryworst recept

Tosti van Dils curryworst recept | BBQuality

Inleiding

Als je nou eens wat anders op je tosti wilt, probeer de tosti dan eens met Curryworst. Wat een heerlijk gevulde tosti krijg je dan!

De worsten kun je bakken, grillen, indirect op de BBQ bereiden. Ze zijn al gaar, dus ze hoeven niet lang erop.
De saus is kant en klaar te verkrijgen of gewoon zelf maken, deze is heel makkelijk te bereiden in weinig tijd.


De saus (redelijk spicey) bestaat uit:
250 ml ketchup
15 ml water
0,5 tl kerriepoeder
0,5 tl chilipoeder
1 el balsamico azijn 
0,5 el honing (tot 1 el)
Even aan de kook brengen en klaar.
Je kunt met de ingrediënten een beetje schuiven voor zoeter, zuurder en pittiger.

Bereiding

De tosti maken is als vanouds, i.p.v. de ham, doe je nu tussen de 2 plakken kaas de plakjes gebakken Curryworst. Met daarover wat saus en wat kerriepoeder.

Rooster de tosti tot deze mooi goudbruin is en dat de kaas gesmolten is.

Direct serveren met wat extra saus en wat gesneden augurk.


Smakelijk eten!!!


Maak je mijn recept en plaats je dit op Instagram? Tag @dirkgraat en ik plaats je gerecht in mijn story van Dirk's Smoke&Grills

Ingrediëntenlijst

  • 0,5 theelepel chilipoeder
  • 1 eetlepel balsamicoazijn
  • 0,5 eetlepel honing (tot 1 eetlepel)

Bereiding en smullen maar!

Breng alle ingrediënten behalve de van Dils curryworsten aan de kook. Roer het goed door elkaar en je curry saus is al klaar!

Je kunt met de ingrediënten een beetje schuiven voor een zoetere, zuurdere of pittigere smaak.

Tosti

De tosti maken is als vanouds. In plaats van de ham, doe je nu tussen de 2 plakken kaas wat in plakjes gesneden curryworst. Giet er vervolgens wat saus overheen. Strooi als laatste nog wat kerriepoeder op de saus.

Rooster nu de tosti tot de kaas gesmolten is en het brood mooi goudbruin gekleurd is.

Serveer het nu direct met wat extra saus en wat gesneden augurk.

Smakelijk eten!!!

Maak je mijn tosti van Dils curryworst recept en plaats je dit op Instagram? Tag @dirkgraat en ik plaats je gerecht in mijn story van Dirk's Smoke&Grills