BBQ rubs

Meer informatie

Ontdek jouw favoriete BBQuality-rubs!

In de BBQ-wereld speelt het gebruik van kruiden en specerijen een essentiële rol bij het creëren van smaakvolle en boeiende gerechten. Het gebruik van rubs is daarom erg populair. Een rub is eigenlijk een mengsel van droge kruiden, bestaande uit een combinatie van kruiden, specerijen, zout en suiker. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment aan BBQuality-rubs en bestel vandaag nog! Jouw vlees was nog nooit zo smaakvol.

BBQ-rubs: Een wereld van smaken, de keuze is eindeloos

Ontdek de veelzijdigheid van de BBQuality-rubs. Voor ieder stuk vlees, vis of groente bieden wij een oplossing! De All Purpose Rub vormt de basis, en is 'altijd goed'. Verder hebben we ook specifieke varianten, zoals de Chicken Rub, Pork Rub, Fish Rub of de SPG Rub. Wil jij meerdere rubs uitproberen? Profiteer dan van onze voordeelpakketten.

Bij rubs geldt de regel: hoe langer, hoe beter. Dus, laat jouw (rauwe) vlees lekker lang marineren in jouw favoriete rub! 

Bewaaradvies BBQuality Rubs:

Deze rubs kun je het beste donker en droog bewaren. Zorg ervoor dat de deksel goed gesloten is.

Wacht niet langer, en bestel nu!

Bestel snel en eenvoudig om de heerlijke smaken van de BBQuality-rubs te ervaren. Een geweldige toevoeging bij ieder BBQ gerecht. 

Contact

Voor vragen of voor extra informatie kun je kijken bij de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet tussen? Stuur dan een berichtje via WhatsApp, of stuur een mailtje naar: info@bbquality.nl. We helpen je graag!

BBQuality All Purpose Rub

De perfecte mix van kruiden en specerijen voor jouw vlees. Deze rub zorgt voor een uitgebalanceerde smaak. Een ideale mix van zoet, zout en aan het einde een lekker pitje. De rub is geschikt voor alle soorten vlees en gevogelte. Wrijf jouw vlees of gevogelte ruim in met de rub. Doe dit bij voorkeur een paar uur voordat je het vlees gaat bakken voor een optimale smaakbeleving.

BBQuality Pork Rub

De BBQuality Pork Rub. De perfecte mix van kruiden en specerijen voor jouw varkensvlees. Deze rub zorgt voor een uitgebalanceerde smaak. Een ideale mix van zoet, zout en aan het einde een lekker pitje. De rub is geschikt voor al het varkensvlees. Wrijf jouw varkensvlees ruim in met de rub. Doe dit bij voorkeur een paar uur voordat je het vlees gaat bakken voor een optimale smaakbeleving.

BBQuality Chicken Rub

De ideale mix van kruiden en specerijen voor jouw gevogelte. De BBQuality Chicken Rub zorgt voor een uitgebalanceerde smaak. Een ideale mix van zoet, zout en aan het einde een lekker pitje. De Chicken rub is geschikt voor alle soorten gevogelte. Wrijf jouw gevogelte ruim in met de Chicken rub. Doe dit bij voorkeur een paar uur voordat je het vlees gaat bakken voor een optimale smaakbeleving.

BBQuality Steak Rub

De perfecte mix van kruiden en specerijen voor jouw vlees. Deze rub zorgt voor een uitgebalanceerde smaak. Een ideale mix van zoet, zout en aan het einde een lekker pitje. De rub is vooral geschikt voor steaks. De BBQuality steak rub is ook erg lekker voor kip of over krokant gebakken frietjes. Wrijf jouw vlees of gevogelte ruim in met de rub. Doe dit bij voorkeur een paar uur voordat je het vlees gaat bakken voor een optimale smaakbeleving.

BBQuality Fish Rub

De BBQuality Fish Rub. Deze rub zorgt voor een lekkere toevoeging aan je visgerechten. Het frisse van citroen, dille en dragon. Met daarna een subtiele touch van mosterdzaad en mierikswortel. Bestrijk je vis aan één kant of strooi wat over je garnalen net voordat je deze gaat bakken voor een optimale smaakbeleving.

BBQuality SPG Rub

Dit is een heerlijke basismix van kruiden, maar dan net een beetje anders. Onze SPG Rub bevat gerookt zeezout ipv gewoon zout. Dit geeft net een extra touch aan je gerecht. Het is geschikt voor elk type vlees of vis en is zelfs lekker op aardappelen of over je groenten. Wrijf jouw vlees of vis ruim in met onze SPG rub. Doe dit bij voorkeur een paar uur voordat je je product gaat bakken voor een optimale smaakbeleving.

Veelgestelde vragen

Online vlees bestellen, hoe werkt dat?
Hoe wordt het verpakt?
Een BBQuality maandabonnement, wat houdt dat in?
Wat bepaalt de malsheid van rundvlees?
Welke voedingsstoffen bevat rundvlees?
Wat is het verschil tussen grain-fed en grass-fed?
Wat is rundvlees?
Welke soorten rundvlees zijn er?
Wat is het lekkerste rundvlees?
Wat is het beste rundvlees?
Welk rundvlees is mals?
Welk rundvlees is het goedkoopst?
Wat zijn de beste vleeskoeien?
Diamanthaas