Schnitzels

Video

BBQuality TVBBQuality TV op Youtube

Krokante (kip) schnitzels

Deze YouTube-video biedt een beknopte maar krachtige inkijk in het ultieme geheim achter een perfect krokante (kip)schnitzel. In een handomdraai onthullen we de essentiële stappen en geheime tips die van jouw schnitzel een smaakvolle en knapperige lekkernij maken.

Dus, voordat je naar de keuken gaat, bekijk deze video en ontdek hoe je met gemak die gewilde krokante textuur aan jouw schnitzel toevoegt. Eenmaal toegepast, zul je genieten van een schnitzelervaring die de verwachtingen overtreft. Eet smakelijk!

Meer informatie

Schnitzels

Bestel de heerlijkste schnitzels online bij BBQuality

Bij BBQuality is schnitzel bestellen eenvoudig en smaakvol. Ontdek ons assortiment van deze van origine Oostenrijkse specialiteit, inclusief variaties zoals de verrukkelijke Wiener schnitzel of de kip cordon bleu met kaas. Geniet van een hoogwaardige schnitzel met slechts een paar klikken en ervaar de culinaire verwennerij die wij bieden.

Probeer de ambachtelijke smaak van onze schnitzel

Ben jij ook zo’n liefhebber van de schnitzel? Wij delen die passie! Naast de klassieke schnitzel hebben wij ook verschillende varianten, zoals de overheerlijke kip cordon bleu met een smeuïge kaasvulling. Verder hebben wij ook de ambachtelijke Wiener schnitzel. Het verschil tussen deze twee varianten is dat de Wiener schnitzel wordt gemaakt van mager kalfsvlees. Een waar genot als je het ons vraagt! 

De perfecte bereiding van schnitzels op de BBQ

Wist je dat je schnitzels niet alleen in de pan kunt bakken? Ontdek nieuwe mogelijkheden op de BBQ en kamado met onze hoogwaardige schnitzels. 

Voorzie de schnitzels nog van een lekkere BBQ rub en paneermeel en spray de schnitzel is met een beetje olie. Steek de BBQ aan voor indirect gebruik met een dome temperatuur van ongeveer 180/200 graden Celsius. Leg vervolgens de schnitzels op het rooster voor ongeveer 3 tot 4 minuten. Draai daarna voorzichtig om en bak ook de andere kant 3 tot 4 minuten tot de schnitzel goudbruin is. Serveer ‘m met gebakken aardappeltjes en een frisse salade. Heer-lijk!

Ontdek de kwaliteit van schnitzels bij BBQuality

Waarom zou je voor schnitzels van BBQuality kiezen? Onze schnitzels worden niet gemaakt van restvlees, maar zijn vervaardigd van het puurste vlees, zorgvuldig geselecteerd uit door ons gekozen veehouderijen. Dit garandeert de hoogste kwaliteit voor jouw schnitzel. Laat je smaakpapillen genieten van deze premium ervaring. Bestel daarom jouw favoriete schnitzel met gemak online, en vertrouw erop dat wij jouw bestelling met zorg behandelen.

Veelgestelde vragen

Online vlees bestellen, hoe werkt dat?
Hoe wordt het verpakt?
Een BBQuality maandabonnement, wat houdt dat in?
Wat voor varkensvlees is er allemaal?
Wat is het beste varkensvlees?
Wat is varkensvlees?
Wat is het malste varkensvlees?
Wat kost een kilo varkensvlees?