Vegetarisch

Vegetarisch vlees bestellen

Een keer wat anders dan het vegetarische vlees van de supermarkt? Kijk dan even naar ons assortiment. Je kunt namelijk jouw favoriete stuk vegetarisch vlees bestellen. Bestellen? Jazeker. Alsof je een nieuwe trui koopt bij een van je favoriete webshops. In slechts enkele klikken heb jij jouw vegetarische vlees besteld. En nog mooier, je hebt het morgen al in huis. Hoe dat precies werkt? Dat vind je hier.


Zoek je vegetarisch vlees voor bijvoorbeeld op de barbecue? Dan ben je bij BBquality aan het juiste adres. Je kunt bij ons kiezen voor 3 verschillende soorten burgers. Of ga je toch liever voor wat variatie? Kies dan voor het vegetarische barbecue pakket.


Smaakvol vegetarisch vlees

Vegetarisch vlees niet smaakvol? Daar denken wij anders over. Wat dacht je van onze champignonburger met onder andere geitenkaas en walnoot? Heerlijk op smaak en de structuur is zeker vergelijkbaar met een echte burger van vlees. Nog beter, je kunt het vlees nog lekkerder maken met onze rubs en sauzen. Zo maak je er helemaal een smaak feestje van!


En ben je een echte zoetekauw? Of heb je gewoon zin in een toetje? Dan hebben we ook nog vegan mango sorbetijs.

Een keer wat anders

Bij BBQuality doen we het soms net even anders. Zoals bij onze cheeseburger namelijk. Dat is niet echt een cheeseburger. Maar een stuk vegetarisch vlees gemaakt van plantaardige eiwitten en vegetarische kaas. En zo proberen we een aantal van onze vegetarische producten een bijzondere twist toe te voegen. Zodat je bij ons net even een ander stuk vegetarisch vlees besteld dan dat je gewend bent. Natuurlijk hebben we ook nog gangbare producten zoals onze vegetarische cordon bleu

Vegetarische bbq

In de zomerperiode is er niks lekkerder om op een warme dag te genieten van een heerlijke bbq. Bij vegetariërs zorgt dit vaak voor moeilijkheden doordat er veel vlees wordt ingekocht en zij worden vergeten. Daarom biedt BBQuality ook vegetarische bbq pakketten aan. Hierin verpakken wij vegetarisch vlees dat op de bbq op zijn best smaakt! Denk hierbij aan een lekkere vegetarische worst, hamburger of saté spiesjes! Zo biedt het vega bbq pakket voor ieder wat wils en kunnen de vegetariërs ook genieten van een overheerlijke (vegetarische) bbq.

Jouw favoriete stuk vegetarisch vlees vind je bij BBQuality

Het lekkerste vegetarische vlees bestellen doe je bij ons. Verras jezelf of je vegetarische gasten met ons barbecue pakket of een van de unieke stukken zoals de vegetarische cheeseburger (met een twist). Ben je klaar om te bestellen? In ieder geval, wij staan klaar om jouw bestelling vegetarisch vlees zorgvuldig te verpakken en te versturen.


Meer weten?

Kijk dan eerst even of je vraag wordt beantwoord bij de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag daar niet tussen? Dan mag je altijd contact met ons opnemen!