Rund

Rundvlees kopen? Bekijk hier ons aanbod

Alledaags rundergehakt, of een uniek stuk côte de boeuf uit Canada. Je bestelt jouw favoriete rundvlees bij BBQuality.

Hier vind je ons uitgebreide assortiment rundvlees. Wij gaan verder dan jouw lokale slager. Een groter en unieker aanbod, met enkele muisklikken in jouw keuken. 

Dat is het gemak van BBQuality. Bij ons kun jij online jouw rundvlees bestellen, een stuk sneller dan een ritje naar de supermarkt. En nog lekkerder ook. Aan onze producten wordt namelijk geen extra zout en water toegevoegd. We zijn dan ook gewoon slagers die een webshop bezitten. Bij BBQuality komt het gemak van een webshop en de kwaliteit van een slager samen. Wat wil je nog meer?

Rundvlees, veelzijdig en ook nog eens gezond

Wist je dat rundvlees rijk is aan vitamine B12 en ijzer? Hierdoor past het perfect in een gezond voedingspatroon en het is om die reden dan ook opgenomen in de Schijf van Vijf. De bereidingswijzen zijn dan ook uiteenlopend. Bakken, braden, grillen of in de oven. Wat je ook eet, rundvlees past in veel recepturen. Wat dacht je van dit bijzonder Inside Skirt Steak recept?

Oh, en mocht je van jouw stukje rundvlees iets bijzonders hebben gemaakt, laat het ons dan vooral weten!

Zet een uniek stuk rundvlees op tafel

Kies voor een bijzondere smaakervaring met ons rundvlees assortiment. Kies voor overheerlijke stukken van Angus runderen uit alle windstreken. Of maak sappige hamburgers met ons rundergehakt. Waar je ook voor kiest, je kiest voor de beste kwaliteit. 

Hoe waarborgen we deze kwaliteit dan? Dat doen we door jouw bestelling op een zorgvuldige (en bevroren) manier te leveren. Hoe we dat doen? Dat lees je hier. Het enige wat jij hoeft te doen is jouw bestelling te plaatsen, de deur open te doen en te genieten. Dat is alles.

We gaan voor duurzaam

Ons rundvlees komt uitsluitend van duurzame veehouderijen. Onze beste stukken rundvlees, zoals de Angus Brisket uit Canada, zijn voorzien van de grain - of grass fed labels. Rundvlees soorten die dit label dragen hebben vrij kunnen grazen en goed en gezond gegeten.

Dit maakt het rundvlees niet alleen duurzamer, maar ook een stuk lekkerder. Het vlees is vaak malser of kent een unieke smaak. Zoals al het Angus rundvlees. Begin jij al te watertanden bij deze overheerlijke stukken rundvlees? Dan staan wij klaar om jouw bestelling in te pakken en te versturen. Zodat jij er morgen al van kunt genieten.