Gourmet schotels

Stel je eigen gourmet schotel samen!

Ben jij ook de standaard gourmet schotels zat en wil je zelf bepalen wat je gaat gourmetten? Dat kan! Pick & Mix: het nieuwe gourmetten! Met keuze uit meer dan 20 exclusieve vlees- en vissoorten. Selecteer je favorieten en geniet! Lees hier verder hoe het werkt

Gourmet

Bij BBQuality begrijpen we de magie van gourmetten, een geliefde traditie die zowel gezelligheid als culinair genot belooft. Onze gourmetschotels, zorgvuldig samengesteld met de fijnste ingrediënten, staan garant voor een onvergetelijke ervaring. Of je nu een intieme avond plant met je partner, een gezellige familiebijeenkomst of een avondje fun met vrienden, onze gourmetschotels zijn de perfecte keuze voor elke gelegenheid.

Een rijk assortiment voor elke smaak

BBQuality's assortiment gourmetschotels is divers en uitgebreid. Van traditionele schotels tot meer exotische en avontuurlijke samenstellingen. Onze gourmetschotels zijn niet alleen een feest voor de smaakpapillen maar ook een lust voor het oog, met hun kleurrijke en appetijtelijke presentatie.

Met de gourmetschotels van BBQuality geniet je van het gemak van een compleet, klaar-om-te-koken pakket, zonder in te boeten aan kwaliteit. We begrijpen dat tijdens speciale momenten, zoals feestdagen of weekenden, je meer tijd wilt besteden aan gezelligheid dan aan voorbereiding. Daarom zijn onze gourmetschotels ontworpen om jou te ontzorgen. Ze zijn eenvoudig te bereiden, waardoor je meer tijd overhoudt om te genieten van het gezelschap en het lekkere eten.

Gourmetschotels van BBQuality

Maak van elke bijeenkomst een feest met de premium gourmetschotels van BBQuality. Gourmetten is een fantastische manier om samen te komen en te genieten van heerlijke gerechten. Bij BBQuality bieden we een uitgebreid assortiment aan gourmetschotels die perfect zijn voor elke gelegenheid, of het nu gaat om een feestdag, een speciaal familiediner of een gezellige avond met vrienden. Zo vind je in onze gourmetschotel bijvoorbeeld:

Wanneer je onze gourmetschotel besteld zul je zeker niets tekort komen met ruim 1200 gram kwaliteitsvlees. Mocht je nu echt een grote eter zijn dan kun je je gourmet schotels nog altijd aanvullen met onze lekkere én verassende mini gourmet producten!

[button link="https://www.bbquality.nl/product/bbquality-gourmetschaal/"]Bestel het BBQuality Gourmet pakket[/button]

Vega gourmet van BBQuality

Bij BBQuality begrijpen we dat gourmetten draait om persoonlijke voorkeuren en gezellig samenzijn. Daarom bieden we de mogelijkheid om je eigen gourmetschotel samen te stellen, zodat je een perfecte avond kunt creëren. We hebben gedacht aan iedereen, inclusief de vegetariërs onder ons, zodat elke gast kan genieten van heerlijke gerechten.

Vegetarisch Gourmetten: Een Wereld van Smaak

Ons assortiment strekt zich uit van traditioneel vlees tot heerlijke vegetarische opties. Probeer onze sappige groenteballetjes, smaakvolle falafelballetjes of knapperige vega nuggets. Deze vleesvervangers zijn de ideale keuze voor een vegetarisch gourmetavontuur. En voor de visliefhebbers bieden we een rijke selectie aan zeevruchten, waaronder verse garnalen, coquilles en zalmfilet.

Mini Gourmetproducten van BBQuality: Jouw Keuze, Jouw Feest

Waarom zou je genoegen nemen met een standaard gourmetschotel als je bij BBQuality je eigen schotel kunt samenstellen met onze mini gourmetproducten? Kies uit een verscheidenheid aan smaken en samenstellingen, afgestemd op jouw budget en persoonlijke voorkeur. Experimenteer met onze mini's voor een gevarieerde en smaakvolle avond. En als je iets vindt wat je echt lekker vindt, zijn al onze mini's ook in normale maten beschikbaar op onze website. Zo kun je altijd genieten van jouw favorieten in de hoeveelheid die je wenst.