Juni, de maand van de BBQuality BBQ saus

Eindelijk hebben de eerste zonnestralen ons echt bereikt. Afgelopen weekend tikten we de 20 graden aan en het begin van juni ziet er heerlijk zomers uit. We mogen hopen dat elke BBQ in Nederland nu echt uit de schuur is gehaald. Maar voor de meesten van jullie staat ie gelukkig nooit afgedekt in de schuur :).

En deze maand hebben we een echte primeur en voor ons ook wel echt een mijlpaal. Hebben we al jaren onze eigen rubs komt daar nu een geweldige aanvulling bij. Namelijk onze eerste eigen BBQ saus! BBQuality The Original BBQ Sauce!

De ontwikkeling van deze BBQ saus is helemaal met behulp van het BBQuality team samengesteld. Iedereen gaf zijn favoriete smaak aan en onze crea bea’s Dirk en Teun stelde op basis daarvan een originele saus samen. Nadat we allemaal tevreden waren over de smaak hebben we de saus bij Saus.Guru laten maken. Zij hebben hem uiteindelijk in productie genomen en afgelopen week zijn de eerste 2200 flesjes geleverd. Een mooi moment voor ons en ook voor jullie ;).

Want in de maand juni krijgt iedereen met een bestelling vanaf € 100,00 een fles BBQuality The Original BBQ Sauce helemaal gratis!

Wij zijn er zelf heel blij mee maar ook erg benieuwd naar jullie mening.