Pulled Pork kroket

De Pulled Pork Kroket en bitterbal; nieuwe snack van dit moment!

In samenwerking met BBQ specialist Dirk van Griensven (bekend van The European All Star BBQ Team en Koken op Kolen) hebben we de Pulled Pork kroket en bitterbal ontwikkeld!

Pulled Pork is niet meer weg te denken uit het straatbeeld en reeds in vele varianten te koop. Langzaam gegaard varkensvlees vaak belegd op een broodje of in een wrap,
maar er zijn natuurlijke nog vele andere varianten mogelijk. Zo kregen de BBQ-ers van het eerste uur al het idee om van het vlees wat over blijft een kroket of bitterbal te maken.
Erg lekker maar wel vaak heel veel werk. Dus wij dachten, dat moet anders.

We zochten contact met Dirk om samen met hem de perfecte bitterbal en kroket te ontwikkelen en deze op grote schaal te laten produceren bij een echte snackfabrikant.
Na meer dan een half jaar testen denken we dat we daarin nu geslaagd zijn.
Ons product bevat wat ons betreft alles wat Pulled Pork voorstelt. De hap begint met een zuurtje en een frisje als dat van een koolsalade, dan proef je de rook van het vlees wat echt op de BBQ gegaard wordt (en zelfs ook Bark kan bevatten) en eindigt met een warm pitje als van een goede BBQ saus.
Enthousiast geworden? Bestel ze dan snel en ontdek ook de nieuwe snack van dit moment. Exclusief verkrijgbaar op BBQuality.nl!!!