Maandactie, BBQuality the Burger

De zomervakantie staat voor de deur en dat betekent maar één ding: het is tijd voor onze Vakantie Knallers! Deze maand hebben we niet alleen fantastische aanbiedingen voor je in petto, maar ook een nieuwe maandactie die je niet wilt missen. Tromgeroffel…… We introduceren met trots onze eigen burgersaus: BBQuality The Burger! Deze verrukkelijke saus is niet alleen de perfecte aanvulling op je burgers, maar smaakt ook geweldig bij hotdogs, grillworsten, kip en nog veel meer. Om dit te vieren, ontvang je de hele maand juli een gratis fles BBQuality The Burger saus bij een besteding vanaf €100,-!

De ‘Vakantie Knaller Maand’ zit bomvol spectaculaire aanbiedingen en overheerlijke recepten met onze nieuwe burgersaus. Je kunt rekenen op tal van burgerrecepten, maar ook andere vleesgerechten waar deze nieuwe saus uitstekend bij past.

Wat kun je nog meer verwachten tijdens de Vakantie Knaller Maand? We hebben prachtige week- en dagdeals met extra veel korting voor je in petto! Daarnaast organiseren we leuke winacties en presenteren we nieuwe, uitgebreide bereidings- en uitlegvideo’s op ons YouTube-kanaal.

Wil je op de hoogte blijven van al deze fantastische aanbiedingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en volg ons op socialmedia!