1 jaar in Oss

Wat vliegt de tijd toch!

17 oktober zitten we alweer precies één jaar in ons nieuwe pand in Oss. Wat zijn we ontzettend snel gewend aan ons mooie pand hier. Het is gewoon een feestje.

Vanaf het eerste moment hebben we ons hier thuis gevoeld. Of het nu de ondernemers uit de buurt waren of elders uit de stad, of de klanten uit de buurt, iedereen gaf ons meteen een heel welkom gevoel. We worden echt gezien als meerwaarde voor de stad, dat werd toen al meteen gezegd. Dat voelde goed en dat voelt nu nog steeds goed.

4x zo groot

Het is natuurlijk altijd spannend als je verhuist naar een pand wat 4x zo groot is als waar je vandaan kwam. Je bent dan in eerste instantie toch bang dat het misschien te groot is.

Maar dat is het gelukkig niet het geval. Want na een gigantische groei in 2020 waardoor we uit ons jasje groeide, heeft de groei zich in 2021 gelukkig goed doorgezet. Ook dit jaar hebben we weer vele duizenden nieuwe klanten mogen begroeten waardoor we de extra ruimte meer dan nodig hebben.

Die extra ruimte heeft gezorgd voor veel meer efficiëntie en snelheid in de manier van werken voor ons. Doordat de pakketten nu veel sneller zijn gepicked en ingepakt staat er minder druk op onze werknemers. We hebben gemerkt dat minder druk zorgt voor minder fouten. En daarnaast natuurlijk ook nog meer werkplezier.

Dus wat dat betreft zijn we er enorm op vooruit gegaan. We hopen dat we hier nog vele jaren kunnen doorgroeien!

Een bedankje naar jullie voor het vertrouwen in ons willen we natuurlijk ook niet achterwege laten. Dus iedereen bedankt en graag tot de volgende bestelling!