Ba(vet)te bedankt!

Nieuwe ronde, nieuwe kansen! Allereerst willen wij van BBQuality iedereen een fijn en gezond 2018 toewensen! Wij hebben enorm veel zin in het nieuwe jaar, maar het is ook goed om even terug te kijken op 2017. Want 2017 was ook voor BBQuality een bewogen jaar. Zo hebben we de stap gezet richting een nieuwe webshop, waardoor het nog gemakkelijker werd om te navigeren door de website. Daarnaast is het bestelproces op de schop gegaan, waardoor het bestellen gebruiksvriendelijker werd. Ook was 2017 het jaar waarin we vis in ons assortiment hebben opgenomen, met veel enthousiaste reacties tot gevolg. Het was daarom een goed jaar voor ons, maar als we heel eerlijk zijn hadden we het niet zonder jullie gekund!

Daarvoor willen we jullie graag bedanken. We hebben goed nagedacht over wat we terug konden doen, en we denken iets moois bedacht te hebben. Waar we normaal een speciale maandactie hebben, hebben we het nu wat algemener gehouden. In de maand januari ontvang je bij een besteding boven de €75 een korting van €7,50! Wanneer je minimaal €75 in je winkelwagentje hebt liggen, kun je de kortingscode JANUARI18 intypen, en de korting wordt automatisch verrekend.

Dit betekent dat de maandactie niet gebonden is aan één specifiek vleestype. Je mag helemaal zelf kiezen wat je lekker vindt en waar je de korting aan besteedt! Da’s handig toch? We hopen dat we op deze manier 2018 mooi kunnen starten.

Nogmaals bedankt voor jullie steun het afgelopen jaar. Op naar een mooi 2018!