De verhuisdatum is bekend, 19 Oktober!

 

Zoals jullie een tijdje terug hebben gelezen gaan wij verhuizen naar Oss. De afgelopen maanden is er enorm hard gewerkt in ons nieuwe pand en de verhuisdatum is nu bekend.

Vanaf maandag 19 oktober zijn wij volledig operationeel in Oss. De beelden van het nieuwe pand volgen snel maar het betekent ook dat er wat dingen gaan veranderen.

Even de veranderingen op een rijtje:

Geen afhaal meer bij ons

Vanwege het bestemmingsplan van de gemeente Oss mogen we geen verkoop of afhaal hebben op de nieuwe locatie. Dit betekent dus dat alle bestellingen omgeving Oss thuis bezorgd worden. Of gebracht worden bij afhaalpunt Kei Scherp in Oss.

Hier verandert in feite niks want zo werkt het nu ook bij omgeving Oss. Alleen de bezorgtijd wijzigt. In Oss bezorgen we tussen 14.00u en 17.00u. Andere tijden in overleg.

Nieuw Afhaalpunt Langenboom

Voor de klanten die gewend waren hun bestelling bij ons in Langenboom af te halen hebben we een nieuw afhaalpunt. We hebben Bakkerij Verkerk in Langenboom bereid gevonden als afhaalpunt voor ons te dienen. De afhaaltijden zijn:

Woensdag: 16.00u-17.30u

Donderdag: 16.00u-17.30u

Vrijdag: 16.00u-17.30u

Zaterdag: 10.00u-15.00u

Adres: Dorpsstraat 33, Langenboom

Dit betekent dus dat als je je aangeeft dat je je pakket op woensdag wilt afhalen, wij deze voor 16.00u daar bezorgen en je deze vanaf 16.00u kan afhalen.

We zijn erg blij met deze nieuwe samenwerking en mooie oplossing denken wij. En dan heb je ook meteen een nieuw adres voor je vers brood!