December, ontvang 10% van je aankoopbedrag terug bij een order vanaf € 100,00!

De laatste maand van het jaar al weer. Wat een bijzonder jaar was dit zeg. Waren we in het begin van het jaar eindelijk uit de lockdown, werden we vanaf februari in de greep genomen door de oorlog. En die oorlog had veel meer invloed op ons dagelijks leven dan we toen konden vermoeden. Het dagelijks leven werd ineens veel duurder en er ontstond veel onzekerheid. Het consumentenvertrouwen was historisch laag.

Ook bij ons stegen de inkoopprijzen enorm. We hielden ons hart vast, want waar zou dit eindigen?

Gelukkig stabiliseerden de inkoopprijzen na een tijdje en kregen wij ook weer meer voorraad binnen. Om jullie wat meer tegemoet te komen verzonnen we veel acties zodat jullie toch nog steeds lekker konden blijven eten, maar dan met wat meer voordeel. De Black Friday acties van eind november waren daar natuurlijk het perfecte voorbeeld van. En zo gaan we jullie ook aankomend jaar weer meer verrassen met mooie voordeel acties.

December is daar alvast een voorbode van. Want in de maand december krijg je 10% van je aankoopbedrag terug bij een bestelling vanaf € 100,00. Na je bestelling ontvang je een mail met daarin je korting die je kan gebruiken voor een volgende bestelling. Heb je een kortingscode (geen cadeaubon), dan wordt deze eerst van het bedrag afgetrokken. Over het resterende bedrag ontvang je de 10% korting!