Drukte bij BBQuality

Sinds het begin van de uitbraak is het druk geworden bij ons, heel druk. En daar zijn we natuurlijk alleen maar blij en dankbaar om. Heel fijn om zoveel nieuwe klanten te mogen verwelkomen. En al die leuke en positieve reacties te mogen ontvangen van mensen die voor het eerst vlees online bestellen.

Zoals de vaste klanten van ons weten staat service en klantgerichtheid erg hoog bij ons in het vaandel. De afgelopen 6 jaar zijn we hard gegroeid door juist de afspraken na te komen. Zorgen voor continue kwaliteit, stipte levertijden en een goede voorraad.

Dat is nu soms wel eens lastig merken we. De kwaliteit van het vlees blijven we natuurlijk altijd waarborgen. Er wordt niks ingekocht waar we niet achter staan. Ook nu niet. Liever verkopen we NEE dan dat we mindere kwaliteit leveren.

En ook betreft de levertijden gaat het nog steeds erg goed met onze vervoerder Trunkrs. We zitten nog steeds ruim boven de 99% van het eerste aflevermoment. Zelfs tijdens de extreme drukte van het afgelopen Paasweekend.

Alleen betreft de voorraad hebben we wel wat problemen merken we. Er zijn nu telkens meer producten uitverkocht dan de vaste klanten van ons gewend zijn. Dit komt enerzijds door de grote vraag. En anderzijds door leveranciers die wat beperkter zijn met leveren.

We doen ons best en we krijgen het steeds beter onder controle merken we. Alleen kan het de komende tijd wat vaker voorkomen dat er wat meer producten zijn uitverkocht. We hopen hiervoor op jullie begrip en we werken er keihard aan als team om iedereen zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Team BBQuality