Het wachten is beloond: Een nieuwe BBQuality-webshop!

Een nieuwe webshop!

Het zal weinig mensen ontgaan zijn: BBQuality heeft een nieuwe webshop! Enorm trots zijn we op het feit dat we met deze nieuwe webshop nog gebruiksvriendelijk zijn geworden. En zeg nu zelf, de webshop ziet er toch ook gewoon geweldig uit?

Voor jou heeft de nieuwe website enkele grote voordelen. Ten eerste is het bestelproces op de schop gegaan. Zo kun je gemakkelijk producten van verschillende gewichten toevoegen aan je winkelwagen, en zijn de verschillende stappen in het afrekenen overzichtelijker geworden. Daarnaast is ons gehele assortiment een stuk toegankelijker geworden via het menu. Zo krijg je met enkele clicks nu een overzicht van ons aanbod per vleessoort. Bovendien is onze webshop enorm gemakkelijk in gebruik op elk apparaat. Ook wanneer je ‘s avonds op de bank ligt of juist onderweg bent, kun je via je telefoon of tablet eenvoudig producten bekijken én bestellen. Ideaal!

Degenen die onze nieuwsbrief ontvangen hebben zullen de video met het vernieuwde bestelproces al gezien hebben. Mocht je de nieuwsbrief niet ontvangen hebben kun je de video hieronder nog eens op je gemak bekijken. Schrijf je in dat geval ook even in voor de nieuwsbrief, zodat je in de toekomst niets meer hoeft te missen! Graag horen wij wat jij van onze nieuwe webshop vindt!