Maart is aangebroken, maar de koude wintermaanden lijken nog niet achter ons te liggen. Sterker nog we zitten nu midden in de koudste periode, mag ik hopen. Toch zijn we stiekem allemaal al wel bezig met het voorjaar. Want we weten: in maart wordt het officieel lente. En lente betekent warmte. Al heb je in Nederland natuurlijk nooit een garantie. Maar we hebben de koude maanden overleefd en we gaan weer naar buiten.

Voor sommige mensen heeft BBQ niks met warmte buiten te maken. Die hebben de BBQ het hele jaar aanstaan. Dat is altijd erg mooi om te zien, hoe wij steeds meer BBQ fanaten aantrekken. En hoe Nederland en België steeds meer ‘BBQ-gek’ wordt, als ik dat zo mag noemen. Maar geef ze eens ongelijk, wat is er nu mooier dan je eigen Pulled Pork te maken na een sessie van zo’n 16 uur en je familie is weer blij dat er weer een feestje bij jou is? Of je vrienden eens verrassen met een picanha. Vlammen van een meter hoog en zo’n smaaksensatie krijg je niet bij een restaurant.

Kortom, we hebben er weer zin in, na de overweldigende kerst die we gehad hebben en nu twee maanden van relatieve rust. Uitrusten, organiseren en plannen maken voor het komende jaar, zodat we bij BBQuality klaar zijn voor de lente. We willen jullie het aankomende jaar weer gaan verrassen met nieuwe producten en inspireren met filmpjes en recepten. Daarnaast willen we nog meer laten zien waar ons vlees vandaan komt. We zullen jullie nog dichter bij de bron gaan brengen. Want naast de beste kwaliteit en service willen we jullie ook laten zien dat we heel bewust zijn van wat we verkopen. En dat we bezig zijn met de toekomst van vlees en hoe wij daar op een verantwoorde wijze ons steentje aan kunnen bijdragen. Laat het voorjaar nu maar komen!

Claus & Paul