Feestdagen

Zalmreceptfoto | BBQuality

Zoals elk jaar is november de maand van de voorbereidingen voor de feestdagen. Je ziet dat onze klanten zich al langzaam aan het oriënteren zijn wat ze met kerst gaan eten. En de vraag dit jaar was natuurlijk helemaal met wie ga je eten.

Want zoals we afgelopen dinsdag hebben gehoord wordt kerst dit jaar helemaal anders voor veel mensen. Niet uiteten en thuis in een klein gezelschap. En dat is toch wel heel jammer want kerst is juist de tijd van het samen zijn.

Maar goed, het is wat het is en hier moeten we het mee doen. 2020 zal voor iedereen een jaar zijn die je nooit meer vergeet. En laten we het hopen dat 2021 de ommekeer gaat zijn.

Kerstdiner

BBQuality is bij uitstek de webshop voor je kerstdiner. Ons assortiment is zo uitgebreid dat je je voor-, tussen- en hoofdgerecht hier altijd kan vinden. En hou onze site en nieuwsbrieven in de gaten want elk jaar hebben we wel specials die alleen met kerst verschijnen.

Kerstrecepten

Op onze receptenpagina hebben we nu een speciale categorie geplaatst voor Kerst. Hierin staan onze mooiste recepten speciaal voor de feestdagen. Samengesteld door onze vaste foodbloggers.

Daarnaast is er natuurlijk ook nog ons Youtube kanaal waar Dirk al jaren de meest mooie gerechten van de BBQ tovert. En ook hier zitten echt prachtige recepten tussen speciaal voor de kerstdagen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een hazenpeper, kalkoen, rollade en carpaccio. En dit is slechts een greep uit de vele inspirerende filmpjes. Inmiddels staan er al meer dan 50 prachtige en originele recepten op. Zeker de moeite waard om eens te kijken en inspiratie vandaan te halen.

Maak kans op een Monolith BBQ

Ook dit jaar verwachten we weer een enorme drukte in December. En om de druk niet alleen maar in de laatste 2 weken voor de kerst te hebben komt er ook dit jaar weer een spectaculaire actie voor de snelle kerstbesteller.

Hoe de actie precies werkt lees je in de nieuwsbrief en op de site vanaf half november. Wat we al wel kunnen verklappen is dat we een Monolith BBQ verloten!

Zorg dus dat je op tijd weet wat je wilt. En laat je dit voor 12 december bezorgen dan ding je automatisch mee voor een prachtige Monolith BBQ ter waarde van € 1399,00.

Deze verloten we ook al voor de kerst dus wie weet zit jij er extra warmpjes bij dit jaar!

BBQuality, jouw online slager voor elk seizoen.