Januari, de maand van de jalapeño cheddar worsten

Hotdog met jalapeños cheddar worst recept | BBQualityJa ja en toen was het jaar weer voorbij. Helaas hebben we het jaar niet achter ons kunnen laten zoals we het eigenlijk gewild hadden. En ook het nieuwe jaar starten we helaas weer met beperkingen.

Maar goed wij zijn niet van het klagen bij BBQuality en denken altijd positief.

We kunnen terugkijken bij BBQuality op een heel goed jaar. De doelstellingen van groei die we wilden halen hebben we gehaald. Ondanks dat het eigenlijk voor de zomer BBQer een hele slechte zomer was. We zien dat steeds meer mensen ook hun dagelijkse vlees bij ons kopen en dat is een goede ontwikkeling voor ons en past helemaal bij de strategie voor de komende jaren.

Naast de BBQ specialist willen wij ook voor heel Nederland de vleesspecialist worden. We willen Nederland weer kennis laten maken met de echte en juiste smaak van vlees. Met een heel divers assortiment en met oog voor duurzaamheid. En hoe we dat gaan doen in 2022 houden we nog even geheim maar luister vanaf 17 januari maar eens naar QMusic en NPO Radio 2 ;)!

En om het nieuwe jaar weer feestelijk te beginnen hebben we natuurlijk weer een leuke actie bedacht. We hebben gekeken wat onze bestverkochte worst was het afgelopen jaar en dat was met afstand de jalapeño cheddar worst (Texas Style) van Home Made. En een pakje van 5 krijg je in de maand januari gratis bij een besteding vanaf € 100,00!! IN VERBAND MET GEEN BESCHIKBAARHEID IS DE MAANDACTIE VERVANGEN DOOR OSSENHAASPUNTJES.

Namens het hele team van BBQuality willen we jullie allemaal een fantastisch, smaakvol en gezond nieuw jaar wensen!!