10/10 voor de goede service en nette prijzen!Mark – Valkenswaard
Terug
Terug

En dan is het ineens januari. De feestdagen weer voorbij en tijd voor bezinning. Je heerlijk vol gegeten en toch nog steeds het een en ander in de koelkast. Dat geldt ook voor de koelkast van BBQuality. Dus toen gingen we er eens goed voor zitten wat deze maand de maandactie zou worden. En we konden natuurlijk niet zomaar wat restjes weggeven. Maar toen dachten we aan restjes bij BBQers. En wat echt een restje is zijn Burned Ends. En voor diegene die het niet kennen zijn Burned Ends de restjes van een brisket. Een groot stuk rundvlees wat heeeuuul lang op de BBQ moet en bijna nooit in een keer op gaat. En tegenwoordig zie je dat Burned Ends ook gemaakt worden van buikspek. Want het is eigenlijk gewoon een heel lekker gerecht. Vandaar dat wij dachten; we gaan een kilo buikspek zonder zwoerd weggeven bij een besteding vanaf €100,- ! Want met buikspek kun je zoveel maken. Gaar hem in zijn geheel, snij er speklapjes van. Rol hem op of maak er saté van. Keuze genoeg zou ik zeggen. En dan worden restjes ineens heel leuk.