Juli, maand van de worst!

BBQuality worstenpakket | BBQuality

Het is momenteel fantastisch weer, en een snelle blik op de weersvoorspellingen leert ons dat dit nog wel even duurt. Genieten! Voor veel mensen is het aanzetten van de barbecue een logisch gevolg. Wij willen jouw barbecue nog iets meer smaak geven, en zetten daarom één van de barbecueklassiekers in het zonnetje. Letterlijk én figuurlijk.

Speciaal daarom hebben we bij BBQuality de maand juli omgedoopt tot maand van de worst! Veel mensen denken bij worst aan het traditionele ‘wurst’, afkomstig uit Duitsland. Dit betekent het malen van vlees, kruiden erbij voegen en het vervolgens in een darm proppen. Klinkt onsmakelijk, maar het is enorm smakelijk. Bij BBQuality beschouwen we een worst als het beste stukje biefstuk. Onze worsten zijn namelijk samengesteld van kwaliteitsvlees en ze zijn er bovendien in heel veel varianten. Lam, kip, varken of rund. Dik of dun. Lang of kort.

Een maand van de worst is uiteraard niet compleet zonder fantastische aanbiedingen en een mooie maandactie. Bij een besteding vanaf € 100,- ontvang je twee pakjes jalapeño cheddar worsten helemaal gratis! 

Kun jij nog wachten?