Ontvang 10% terug van je aankoopbedrag en maak kans op een Monolith BBQ!

Snelle kerstbesteller

Zoals elk jaar is kerst de drukste periode voor BBQuality. Heel mooi om te zien hoe onze trouwe klanten en ook veel nieuwe klanten ons weten te vinden tijdens deze speciale dagen. Dit betekent niet alleen een grote drukte voor ons maar ook een grote drukte voor onze vervoerder van de pakketten Trunkrs.

En om er zeker van te zijn dat wij onze klanten dezelfde service kunnen bieden met kerst die jullie het hele jaar van ons gewend zijn, hebben we weer twee mooie kerst acties bedacht voor de snelle besteller.

Ontvang 10% retour van je aankoopbedrag

Bestel je jouw vlees en je laat dit voor 12 december bezorgen of haalt het af bij één van onze pick-up points voor 12 december, dan ontvang je direct na je bestelling een kortingscode met 10% van de aankoopwaarde van je geplaatste order. Dit geldt voor iedere bestelling die gedaan wordt in de shop. Met andere woorden, bestel je voor € 100,- dan ontvang je direct een kortingscode ter waarde van € 10,00. Deze code vind je onderaan in je mail van de orderbevestiging.

Monolith Classic BBQ

In samenwerking met BasBQ uit Uden verloten wij een Monolith Classic BBQ onder de snelle kerstbestellers ter waarde van € 1399,00.

Je dingt mee voor de prijs als:

  • Je bestelling voor 12 december is bezorgd of afgehaald bij één van onze Pickup Points

Je doet 1 keer mee per naam. Het heeft geen zin vaker losse bestellingen te plaatsen.

Trekking vindt plaats na 12 december. Dit wordt geuit via de Socials en je krijgt persoonlijk bericht van ons.

Profiteer dus van dit voordeel en wie weet bereid jij je kerstdiner dit jaar op je eigen Monolith Classic BBQ!