Maandactie, MOINK-balls

Yes! Het is juni en dat betekent een nieuwe maandactie én het EK voetbal! Wat past er nu beter bij een zomerse voetbalavond dan heerlijke BBQ-snacks? Daarom noemen we juni ‘De SnEK Maand’! Onze maandactie past perfect in dit thema, je ontvangt namelijk de hele maand juni gratis MOINK-balls bij elke bestelling vanaf €100,-.

‘De SnEK Maand’ zit boordevol geweldige aanbiedingen en recepten voor de lekkerste BBQ-snacks! Om je extra tijd te geven om optimaal te genieten van de wedstrijden van het Nederlands Elftal, hebben we ook een aantal kant-en-klare BBQ-snacks voor je. Natuurlijk de MOINK-balls, maar we introduceren ook nieuwe voorgegaarde kippenvleugels met verschillende smaken. Super malse kippenvleugels die je alleen nog maar hoeft op te warmen. Je voetbalmaten zullen hiervan genieten!

Wat kun je nog meer verwachten in juni? Een overvloed aan fantastische week- en dagdeals met kortingen tot wel 40%! En vergeet onze winactie niet, waarbij je een complete MONOLITH Avantgarde Classic t.w.v. €2580,- kunt winnen!

Wil je op de hoogte blijven van al deze geweldige aanbiedingen en hoe je mee kan doen aan de winactie? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en volg ons op sociale media!