Nieuw Pickup Point Nijmegen

Sinds kort hebben we er weer een nieuw Pickup Point bij. En dat is een oude bekende namelijk Black & Blue in Nijmegen.

Woon je in de buurt of neem je er graag een kijkje. Dan kan je er voor kiezen om je pakket van BBQuality daar op te halen. Dit kan op donderdag en vrijdag tussen 16.00u en 17.30u en op zaterdag tussen 10.00u en 13.00u. Je betaald dan uiteraard geen verzendkosten.

Black&Blue is een winkel voor de echte BBQ liefhebber. Naast de beste merken BBQ’s kan je er ook terecht voor al je accessoires. Houtskool, rubs, sausen, boeken echt teveel om op te noemen. Naast al de mooie producten die ze verkopen kan je er ook terecht voor workshops. Dus heb je altijd al eens de basis van het BBQen willen leren of ben je juist op zoek naar een workshop voor gevorderde BBQers dan kan je hier ook terecht.

Tot slot kan je ze ook nog inhuren voor hoogwaardige BBQ catering. Voor elk evenement of feest. Van bedrijfsborrel tot bruiloft. Zelf zeggen ze hierover:

“Elk feest en elk event vraagt om een eigen invulling in stijl, aankleding, drank en culinair. Kies je voor Black & Blue, dan haal je een stuk Amerika, passie, denim, ambacht & vriendschap in huis”

 

Black&Blue

Hatertseweg 23B

6533Ab Nijmegen