Op vakantie in Nederland? Laat je lekkere vlees van BBQuality gewoon op je vakantieadres bezorgen!!

Klanten die regelmatig bij ons bestellen weten dat we nu al jaren met veel plezier en succes samenwerken met onze vervoerder Trunkrs. Doordat ze alleen met avondleveringen werken en de pakketjes dezelfde dag nog van levering bij ons worden opgehaald, is je pakket veel korter onderweg dan met andere vervoerders. Waardoor de kwaliteit en de temperatuur van het vlees veel beter gewaarborgd kan worden.

Foutjes

En ja ook bij hen gaat het wel eens mis en ook wij maken fouten maar het gaat erom hoe je daarmee omgaat en het oplost. De reacties die wij van de meeste klanten krijgen zijn erg positief dus daar zijn wij heel blij mee. Want als webshop blijf je altijd afhankelijk van een vervoerder. Hoe goed je product of service ook is. Als zij er een potje van maken maakt het niet meer uit hoe goed je zelf bent.

Service

Naast hun klantenservice hebben ze ook hele fijne Track&Trace opties. Tussen 14.00u en 15.00u ontvang je een mailtje met daarin de link van je Track&Trace code. Daarin kan je eigenlijk al meteen je voorkeuren aangeven. Up to date blijven over je verzending per sms, aangeven dat ze niet mogen aanbellen omdat je baby slaapt. En moet je onverhoopt even weg dan kan je op het laatste moment nog aangeven bij welke favoriete buren ze je pakket kunnen afgeven. Kortom tal van opties.

Camping

En juist doordat ze zoveel opties hebben kan je je pakket ook op bijzondere plaatsen laten afleveren. Waaronder bijvoorbeeld je vakantieadres in Nederland of Vlaanderen. Je kan gewoon je vakantieadres in geven en op de hoogte blijven van je bestelling. Zo kan je op de minuut volgen wanneer de chauffeur bij je vakantieadres is. En zodra hij of zij bijna gearriveerd is loop je even naar de receptie en daar kan je dan netjes uit handen van de chauffeur je pakket ontvangen. Zodat je niet overgeleverd bent aan de plaatselijke supermarkt maar ook op je vakantieadres kan genieten van een stukje kwaliteitsvlees van BBQuality!