Een snelle hap tijdens carnaval

Alaaf! De mooiste tijd van het jaar komt er (onder de rivieren) weer aan: Carnaval! Enkele dagen zal het zuiden van ons land compleet in het teken staan van verkleedpartijen en gezelligheid. Een mooie gelegenheid om de dagelijkse gang van zaken te vergeten en genieten van de gezelligheid om je heen. En iedereen die wel eens een (alcoholisch) drankje nuttigt, weet dat een goede bodem belangrijk is. Geen zorgen, want BBQuality gaat je helpen! Om het je even wat gemakkelijker te maken, hebben we enkele producten aan ons assortiment toegevoegd die je snel en gemakkelijk klaarmaakt én opeet. Wel zo makkelijk voor deze tijd van het jaar toch? 

Gehaktballen

De gehaktbal. Een klassieker, en altijd lekker. Deze heerlijke huisgemaakte gehaktbal met jus is al helemaal voorgegaard en hoeft alleen nog maar even opgewarmd worden. Werkt fantastisch tegen een kater en is ook nog eens snel klaar. Wanneer je nu zes gehaktballen besteld, hoef je er bovendien maar vijf te betalen.

Ambachtelijke rookworst

Een andere topper die zeer geschikt is voor deze wat koudere periode van het jaar. Onze ambachtelijke rookworst bestaat uit pure en eerlijke grondstoffen. We hebben er bovendien een unieke kruidenmix aan toegevoegd en uiteindelijk samen met onze worstmakers een mooie worst aan ons assortiment toegevoegd. Je kan er bovendien ook veel kanten mee op. Van hutspot, tot borrelhapje!

BBQuality worstenbrood

BBQuality worstenbrood. Veel Brabantser dan dit gaat het niet worden. Een tijdje terug werd onze lang gekoesterde droom werkelijkheid en voegden we worstenbroodjes toe aan ons assortiment. Een heerlijk zacht broodje, met hierin een smeuïge worst, natuurlijk uit eigen slagerij. Bovendien geschikt voor elk moment van de dag!

BBQuality hoopt dat je met deze producten de Carnaval, en de wat koudere dagen van het jaar door gaat komen!